Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Koffie & Thee
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Inschrijven Terras Top 100

Alles over Groene Michelinster

  • Foto: The Soul Food Photographer.Gesponsord
    Gesponsord
    KHN9 dec. 25

    Gesponsord Op Oost serveert wat de natuur geeft

    'Bij ons heeft de natuur het hoogste én het laatste woord', vertelt Valerie Jongeneel (43). Samen met chef-kok Joram Timmerman (46) runt zij het sfeervolle boutiquehotel Op Oost en het restaurant Kook Atelier in Oosterend op Texel. Hier komen de magie van de natuur en culinair genieten samen. Het koppel is trots op de Groene Michelinster die ze vorig jaar kregen en dit jaar mochten behouden: 'Het is een prachtige erkenning van ons concept.'

  • Michelin 20256 okt. 25

    Totale overzicht Groene Michelinsterren 2025

    In Maastricht zijn zojuist de nieuwe groene Michelinsterren voor 2025 bekendgemaakt. Check hieronder alle namen van restaurants in Nederland die tot nu toe een Groene Michelinster hebben mogen ontvangen

  • Michelin 20256 okt. 25

    Nieuwe Groene Michelinsterren 2025

    In Maastricht zijn zojuist de nieuwe groene Michelinsterren voor 2025 bekendgemaakt. Check hieronder de namen van de gelukkige restaurants die een groene Michelinster van de Michelingids 2025 hebben mogen ontvangen.

  • michelin achtergrond1 okt. 25

    Zó krijg je een Groene Michelinster: in gesprek met een insider over de methode van inspecteren

    Michelin is vaak zo gesloten als een oester, maar tijdens informele gelegenheden is er soms informatie in te winnen over de werkwijze van de gids. Misset Horeca legde zijn oor te luister bij een insider, over de manier waarop Groene Sterren worden toegekend.

  • Reinier Kempenaar.
    Sluitingen24 apr. 25

    Restaurant De Dyck sluit de deuren: 'Met trots en dankbaarheid nemen wij afscheid'

    Met pijn in het hart heeft eigenaar Reinier Kempenaar besloten om per 16 juli de deuren van Restaurant en evenementenlocatie De Dyck te sluiten.

  • De prachtige zaal van Le Coquillage***
    Michelin1 apr. 25

    Michelin reikt nieuwe sterren uit in Frankrijk: deze beslissingen en keukens springen in het oog

    Michelin heeft tijdens een sterrenceremonie in Metz de nieuwe selectie voor Frankrijk bekendgemaakt. Er kwamen twee nieuwe driesterrenrestaurants bij, één restaurant verloor na ruim veertig jaar juist zijn derde ster.

  1. Vacatures

  2. Sweet Lake Wellness B.V.

    General Manager

    Sweet Lake Wellness B.V. logo
  3. Rasamayi Foods

    Zelfstandig werkende Kok-I

    Rasamayi Foods logo
  4. The Madras Diaries

    Zelfstandig werkende Kok-I

    The Madras Diaries logo
  5. Restaurant Little India

    Zelfstandig Werkend Kok-I

    Restaurant Little India logo
  6. Rentokil Pest Control

    Omscholing tot ongediertebestrijder

    Rentokil Pest Control logo
Bekijk vacatures

Meer artikelen

  1. Joris Bijdendijk over strategie, het aannemen van tandartsen en zijn rol als chef: 'Het is géén marketing'
  2. Curio Collection by Hilton in Kasteel Gemert gaat vanaf voorjaar 2025 al op sterrenjacht
  3. Flore** sluit tijdelijk deuren, opent pop-up en heropent na transformatie
  4. Totale overzicht Groene Michelinsterren 2024
  5. Nieuwe Groene Michelinsterren 2024
  6. Wat is de groene Michelinster en hoe verdien je hem?
  1. Dennis Willems zwaait af bij restaurant Morille*; opvolger staat klaar
  2. Groene sterrestaurant de Dyck: 'Duurzaam is goed, circulair is beter'
  3. Nieuwe Groene Michelinsterren 2023
  4. Nieuwe Groene Michelinsterren 2022
  5. Groene Michelinsterren 2021
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Inschrijven Terras Top 100
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Koffie & Thee
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen