Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Alles over Guido Braeken

  • Château Wittem
    Sluitingen16 jan. 25

    Château Wittem en restaurant Julemont per direct dicht; faillissement aangevraagd

    Restaurant Julemont en Château Wittem zijn per direct dichtgegaan, nu er een faillissement is aangevraagd voor de horeca in het kasteel. Dat vertelt general manager Victoria Wilden aan Misset Horeca. 'Het is heel spijtig.'

  • Château Wittem
    Michelin 20244 okt. 24

    Julemont verliest twee Michelinsterren en verdwijnt vooralsnog uit de gids

    Restaurant Julemont in Château Wittem is zijn twee Michelinsterren kwijtgeraakt. Dat heeft alles te maken met het vertrek van chef Guido Braeken, die een transfer heeft gemaakt naar het nog te openen Van Oys Retreat Maastricht.

  • Guido Braeken
    Guido Braeken26 sep. 24

    Afscheid Guido Braeken bij Julemont**, zijn restaurant Create opent in februari

    Guido Braeken is bezig aan zijn allerlaatste dagen bij restaurant Julemont in Wittem**. De komende maanden bereidt hij zich voor als chef bij het nog te openen restaurant in Van Oys Maastricht Retreat. 'Ik begin weer op nul.'

  • Guido Braeken
    Sterrenrestaurants16 aug. 24

    Tweesterrenchef Guido Braeken stapt over van Château Wittem naar Van Oys Maastricht Retreat

    Per 1 januari 2025 gaat tweesterrenchef Guido Braeken (40) aan de slag in het fine dining restaurant Create van Van Oys Maastricht Retreat. Hij gaat samenwerken met tweesterrenchef en culinair directeur Pascal Jalhay, chef-kok van het hotelrestaurant.

  • Gault&Millau 2023
    Guido Braeken14 feb. 23

    Guido Braeken: 'Door toen zo diep te gaan, kan ik nu extra genieten'

    Guido Braeken van restaurant Julemont is maandag 13 februari door Gault&Millau verkozen tot de Jonge Topchef van het Jaar. 'Dit is dan misschien een persoonlijke award, maar ook dit is een teamprestatie', reageert hij nadien tegenover Misset Horeca.

  • Guido, Braeken, Kasteel, Wittem
    Gault&Millau 202313 feb. 23

    Gault&Millau 2023: Dé Jonge Topchef van het Jaar

    Guido Braeken van Julemont in Wittem mag zich dé Jonge Topchef van het Jaar 2023 noemen. Gault&Millau gaf hem deze titel maandag 13 februari in Tivoli Vredenburg in Utrecht.

  1. Vacatures

  2. Kuppens Management

    Ondernemer

    Kuppens Management logo
Bekijk vacatures

Meer artikelen

  1. Guido Braeken, Julemont**: 'Veel opgeofferd om hier te komen'
  1. Dit zeggen de hoofdrolspelers over Michelin 2022 [video]
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen