Haute friture

Met deze 21 trends krijgt de restaurantsector de komende jaren te maken
Onderzoek van Hotelschool Den Haag definieert 21 trends in eten en drinken die volgens de onderzoeker de komende jaren hun stempel zullen drukken op...

ELLE Eten presenteert Bacchus Culinaire Snackbar
Culinair platform ELLE Eten komt met een culinaire snackbar tijdens Bacchus Wijnfestival. Elke dag is een andere topkok in de snackbar aanwezig om...

Voormalig topkok opent 5 juni cafetaria De Schalkse Vlaming
Peter De l'Ange opent op woensdag 5 juni met zijn compagnon Tom Schalks cafetaria De Schalkse Vlaming in Cuijk. De voormalige eigenaar van...

Frites Boutique krijgt nieuwe naam en nieuwe eigenaar
Frites Boutique in Hengelo is overgenomen door Ferry Rollman, de eigenaar van Eetcafé De Blauwe Engel. De zaak gaat maandag 1 oktober open onder een...

Toprestaurant in Cuijk gaat verder als luxe frituur
De eigenaren van toprestaurant Carpe Diem in Cuijk hebben besloten hun zaak om te bouwen tot frituur. Eind december sluiten Anita en Peter en De...

Mede-eigenaar Frites Boutique: 'Het was niet meer hetzelfde zonder Raimond'
Het overlijden van hun compagnon en het gebrek aan publiek in de stad heeft Frites Boutique uiteindelijk de das omgedaan. Dat vertelt mede-eigenaar...

Frites Boutique sluit de deuren vanwege gebrek aan klandizie
Frites Boutique in Hengelo (Gelderland) heeft de deuren gesloten. Volgens de uitbaters was de zaak niet rendabel genoeg.

Tante Nel komt met eigen frikandel
Ondernemer Kevin de Roos van snackbar Tante Nel lanceert een eigen frikandel. Samen met de Rotterdamse slager Kieboom heeft hij de nieuwe Frikan-Nel...

Frietboutique introduceert friet met kreeft
In samenwerking met Rolph Hensens, eigenaar en chefkok van HMB Restaurant en Rolph's Deli, introduceert Frietboutique Lobster Fries: een culinair...

Art de la Terre opent in Schiedam
Felix van Erven heeft in het centrum van Schiedam Art de la Terre geopend. De 27-jarige horecaondernemer is vol zelfvertrouwen over zijn haute...