Misset Horeca
Misset Horeca
  • ONDERNEMEN
  • PERSONEEL
  • TERRAS
  • KEUKEN
  • INTERIEUR
  • TRENDS
InloggenAbonneren

Alles over horecapersoneel

Stappenplan: zo pak je een functioneringsgesprek aan

Stappenplan: zo pak je een functioneringsgesprek aan

Beoordelingsgesprekken en functioneringsgesprekken met horecapersoneel kunnen in één en dezelfde vorm gevoerd worden, bijvoorbeeld als een...

Hoe bouw je een goed team van medewerkers?

Hoe bouw je een goed team van medewerkers?

Welke teamleden geven energie, welke kosten energie? Een grondige analyse van je teamleden (ook wel vlootschouw genoemd) kan helpen bij het objectief...

Zo zet je een persoonlijkheidsanalyse in bij sollicitatieproces 

Zo zet je een persoonlijkheidsanalyse in bij sollicitatieproces

Die medewerker die je wil aannemen heeft alle skills die je zoekt, maar wat als het niet klikt met het team? Om ook dat aspect al mee te nemen in je...

Tips om diefstal door medewerkers tegen te gaan

Tips om diefstal door medewerkers tegen te gaan

Het verlies op de bedrijfswinst als gevolg van interne criminaliteit is naar schatting ongeveer 6 procent. Natuurlijk valt een greep uit de kassa...

Welke vragen stel je bij een exitgesprek met medewerkers?

Welke vragen stel je bij een exitgesprek met medewerkers?

Horecaondernemers kunnen hun stinkende best doen om personeelsverloop tot een minimum te beperken. Maar tot nul reduceren is niet realistisch....

Seksuele intimidatie in de horeca: hoe ga je daarmee om?

Seksuele intimidatie in de horeca: hoe ga je daarmee om?

Steeds weer blijkt dat (seksuele) intimidatie op de werkvloer vaker voorkomt dan gedacht. Welke risico’s spelen er en hoe voorkom je het?

Flexibiliteit in arbeidscontracten verder aan banden: nul-urencontracten verdwijnen

Flexibiliteit in arbeidscontracten verder aan banden: nul-urencontracten verdwijnen

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid werkt momenteel aan voorstellen voor nieuwe wetgeving waarmee flexibiliteit in arbeidscontracten...

Rooster maken: hoe plan je medewerkers optimaal in?

Rooster maken: hoe plan je medewerkers optimaal in?

Een personeelsplanning maken voor je restaurant, hotel of café kan een hele puzzel zijn. Wie rooster je wanneer in? Wat is een goede bezetting? Wat...

Hoe ontsla je een medewerker die de kantjes ervan af loopt?

Hoe ontsla je een medewerker die de kantjes ervan af loopt?

Hoe de arbeidsmarkt er ook uit ziet, je kunt altijd in een situatie terechtkomen waarin je van bepaalde medewerkers af wil. Ze lopen de kantjes ervan...

Horecapersoneel: alles over arbeidscontracten en de horeca cao

Horecapersoneel: alles over arbeidscontracten en de horeca cao

Horecapersoneel dat bij je in dienst is heeft een contract, ook wel arbeidsovereenkomst, voor bepaalde of onbepaalde tijd. Daarnaast zijn er legio...

Volgende pagina
Bekijk vacatures

Branches

  • Restaurant
  • Hotel
  • Café
  • Fastservice
  • Catering

Volg Misset Horeca

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

Thema's

  • Interieur
  • Personeel
  • Terras
  • Keuken
  • Starter

Services

  • Abonneren
  • Nieuwsbrieven
  • Adverteren
  • Digitaal magazine
  • Over Misset Horeca

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen