1. Stappenplan voor het ontslaan van een horecamedewerker via de kantonrechter
  2. SVH past eigen naam aan: 'De letter H staat niet langer meer voor de klassieke horeca'
  3. Sommelier Edgaras Razminas verruilt De Rozario voor restaurant FG**
  4. Arbeidsinspectie: onderzoek naar mogelijke arbeidsuitbuiting bij dark kitchen
  5. Arbeidsinspectie gaat horeca extra controleren op psychosociale arbeidsbelasting
  6. De Fonteyn sluit (deel) terras wegens personeelstekort
  7. Wat kun je doen bij te veel alcohol- of drugsgebruik door werknemers?
  8. Rechter: 'Ontslag om achterhouden 6500 euro fooi onterecht'
  9. Werken met hitte: zo zorg je goed voor je medewerkers
  10. Inzet van zzp'ers en de belastingdienst: hoe zit dat precies?
  11. De Toppr van juli: Wies de Jeu van Café de Haven in Roelofarendsveen
  12. Zo voer je een verzuimgesprek met een medewerker die vaak ziek is
  13. Cao horeca 2025-2026 algemeen verbindend verklaard
  14. Gen Z is kritisch, maar ook enthousiast over horeca: hoe doe je het goed als werkgever?
  15. Rosewood introduceert eigen horecaschool en investeert in talentvol personeel
  1. Hoe ga je om met bedrijfsongevallen in de horeca?
  2. Hoe zit het met vakantie tijdens ziektedagen?
  3. Kabinet pakt door om flexibilisering van de arbeidsmarkt te beperken
  4. Loyaliteitsverlof in de horeca, hoe zit dat?
  5. Zo zit het met vakantie aanvragen, een verzoek weigeren en het vakantiegeld
  6. Cyriel Jansen 'Aanstormend talent' bij New Generation Chefs 2025
  7. Ondernemers over de extreme hitte: 'Het is 56 graden in de keuken'
  8. 10 tips voor het motiveren van horecapersoneel
  9. Meer grip op kosten én personeel: dag 2 van de Horecatour aan de Zeeuwse kust
  10. Aziatische restaurants verder in de problemen door tekort aan koks
  11. Ondernemers over het traditionele sluitdrankje: 'Nog eentje dan?'
  12. Horecatour Zeeland: dit leerden 37 ondernemers van 10 bedrijven
  13. Hilton uitgeroepen tot nummer 1 Beste Werkgever van Nederland
  14. Flexibel personeel onboarden: 7 tips om dit goed te doen
  15. Zo worden medewerkers vastgehouden: 'Van extraatjes tot eigenaarschap'