Imko Binnerts

Sous van Restaurant De Posthoorn nu chef bij Puur Zee
Chef Denny Ranzijn heeft de keuken van Hotel Restaurant De Posthoorn in Monnickendam verruild voor die van Puur Zee van Imko Binnerts in Wijk aan Zee.

Kookrecept: scholfilets met Zeeuwse lamsoren en Bouchot mosselen
Mosselen staan weer op de kaart. Chef-kok Imko Binnerts geeft een recept prijs waarin schol, mosselen en saus de hoofdrol spelen.

Onthullingen uit de gids GaultMillau 2018: stijgers en nieuwkomers
Tot de belangrijkste stijgers in de GaultMillau gids 2018 behoren Restaurant Niven* in Rijkswijk, Wiesen* in Eindhoven en Wolfslaar* in Breda. Alle...

Restaurantactie van supermarktketen Deen
Supermarktketen Deen houdt voor het tweede jaar op rij een actie waarbij klanten kunnen sparen voor korting op een diner bij deelnemende restaurants....

'Vier euro bruto rendement voor 2 cv via kortingsactie'
Vier euro brute rendement voor een diner voor twee personen is wat Imko Binnerts overhoudt aan de AH Restaurantactie van de supermarktketen en Iens....

Imko Binnerts start crowdfunding voor overname hotel en start Imko's Puur Zee
Imko Binnerts, voorheen de patron cuisinier van Vis & Ko in Haarlem, wordt herbergier. Samen met zijn partner Cathy Moerdijk (Wijn & Ko - Haarlem)...