Restaurantactie van supermarktketen Deen

Restaurantactie van supermarktketen Deen

Supermarktketen Deen houdt voor het tweede jaar op rij een actie waarbij klanten kunnen sparen voor korting op een diner bij deelnemende restaurants. Klanten krijgen 25 procent korting op een menu bij de restaurants. De Posthoorn en Lucas Rive zijn twee bekende deelnemers.

Er zijn in Nederland 81 supermarkten van Deen, het hoofdkantoor zit in Hoorn, Noord-Holland. In die regio bevinden zich ook de meeste supermarkten van de formule. Onder meer Apicus, Lucas Rive en Imko Binnerts doen mee aan deze restaurantactie van Deen. Deze actie is wel een stuk kleiner dan die van AH en Iens; er doen veertien restaurants aan mee.

Uit hoeveel gangen het menu bestaat, laat Deen aan de restaurants over. Een woordvoerder laat aan Misset Horeca weten dat het kan gaan om drie of vier gangen, 'maar andere restaurants werken weer met een vast actiemenu.'

De deelnemers zijn:
De Posthoorn in Monickendam
Lucas Rive in Hoorn
Apicius in Bakkum
Puur Zee van Imko Binnerts in Wijk aan Zee
Het Geheim van Edam in Edam
La Mere Anne, Oudendijk
Het Kerkje in Andijk
De Boet op Urk
Hendrickje Stoffels in Hoorn
Restaurant Amuse in 't Harde
Restaurant Applaus in Lelystad
Restaurant Pur Sang in Groet
De Hoop op d'Swarte Walvis in Zaandam
Restaurant Stiel in Schagen.

De restaurantactie van Deen is gekoppeld aan het sparen voor MasterChef pannen en mengschalen. Gedurende acht weken ontvangt de klant een spaarzegel bij iedere €5 aan boodschappen én bij wekelijks wisselende actieproducten. De volle spaarkaart (15 zegels) kan worden ingeleverd voor een MasterChef pan of mengschaal, maar ook op een ‘gangenmenu’ bij een restaurant in de buurt. Restaurantactie Deen

Restaurantactie Deen

Joost Deen van de supermarktketen zegt tegen vakblad Distrifood: ‘Bij een merk als MasterChef denk je al snel aan de ‘MasterChefs’ in je eigen regio. Rondom onze winkels zitten hele goede restaurants, zowel zaken met een ster als met een Bib Gourmand. Hoe fantastisch is het dat we deze twee samenbrengen in deze actie? Al deze restaurants staan voor hoge kwaliteit en verse, heerlijke producten, waar mogelijk uit de eigen streek. Precies hetzelfde als wij ook belangrijk vinden’, aldus Joost Deen, adjunct-directeur operations.

Klanten kunnen tot en met 23 december 2017 zegels sparen. In de winkels van Deen ligt een speciale restaurantgids én recepten ‘waarmee iedereen zelf kan koken als een MasterChef’, zoals het bedrijf het omschrijft. De volle spaarkaart is tot en met 28 februari 2018 in te leveren bij de deelnemende restaurants. Reserveren moet vooraf, telefonisch bij het restaurant naar keuze.

Leestips:

Iens Festival met 50 procent korting

Horeca verdeeld over AH Restaurantactie

Restaurantactie AH en Iens

Hotelactie AH