Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

11 augustus 2025

  • Het team van De Troubadour in Hardenberg, winnaar Terras Top 100 2025
    Terras Top 10011 aug. 25

    Dit zijn tien van de best gelezen verhalen op Misset Horeca in 2025

    We zijn inmiddels ruim over de helft in 2025, een jaar waarin tot nu toe genoeg gebeurde. Dit zijn tien van de bestgelezen verhalen op Misset Horeca.

7 augustus 2025

  • TOPPR_maand_2025 - 3
    Awards en Onderscheidingen7 aug. 25

    De Toppr van juli: Wies de Jeu van Café de Haven in Roelofarendsveen

    Het platform Tippr zet iedere maand een horecamedewerker in het zonnetje. Deze Toppr krijgt zo de waardering die hij of zij verdient.

4 augustus 2025

  • Binnenkijken bij4 aug. 25

    Binnenkijken bij Café Vertigo in Vondelpark: badkamer en nachtclub als inspiratie

    Waar ooit vrouwenbadkamers en een nachtclub zaten, zit nu een nieuw Amsterdams grand café. Café Vertigo opent in het iconische Vondelparkpaviljoen. Een plek waar de geschiedenis niet is weggepoetst, maar onderdeel werd van het ontwerp.

23 juli 2025

  • Financieel gezond23 jul. 25

    275 jaar verleden in dorpscafé 't Keerpunt: 'Huiskamer met lage drempel en brede deur'

    't Keerpunt in Spijkerboor viert in 2025 dat het al 275 jaar een horecagelegenheid is. Eigenaar Ivo Dijkema eert het verleden en is er trots op met een authentieke dorpskroeg de lokale bevolking en toeristen te verbinden.

17 juli 2025

  • Lukas Ausems (links) en Ronald Lentz) rechts, eigenaren van vandeStreek Horeca. 
    Overname17 jul. 25

    Brouwerij VandeStreek neemt Café Lombok over en lanceert crowdfunding

    Vanaf oktober blaast VandeStreek bier nieuw leven in één van Utrechts bekendste buurtcafés: Café Lombok. De brouwerij neemt het restaurant over met als doel: de ziel behouden.

7 juli 2025

  • Binnenkijken bij7 jul. 25

    Binnenkijken bij transformatie Bas Nijmegen: kroeggevoel met clubvibes

    De voormalige studentenkroeg Bascafé in Nijmegen heeft een complete metamorfose ondergaan en heet nu 'Bas'. De zaak is stijl- en sfeervoller dan voorheen, met de gezelligheid van een kroeg en een uitstraling die flirt met een club.

1 juli 2025

  • Financieel gezond1 jul. 25

    Meer grip op kosten én personeel: dag 2 van de Horecatour aan de Zeeuwse kust

    Tijdens de tweede dag van de ondernemerstour door Zeeland bezoekt Misset Horeca met Lenting en Partners een aantal geselecteerde horecaondernemers langs de kust. Van een modern strandpaviljoen, een succesvol restaurant tot een hotel waar je binnenkomt via de bar: de ondernemers vertellen openhartig over hun aanpak, hun investeringen, hun valkuilen en de lessen die ze geleerd hebben.

26 juni 2025

  • Drankentrends26 jun. 25

    Zomerhits in het glas: dé terrasdranken van 2025

    De zomer is begonnen. Tijd om de drankkaart zomerproof te maken. Gasten zoeken verfrissing en verrassing in het glas. Dat biedt kansen voor ondernemers. In dit overzicht vind je de nieuwste terras- en zomerdranken van 2025 voor op de kaart.

  • Hufterproofterras van bistro Calypso op Stratumseind in Eindhoven. Foto: Ruud Balk.
    Café26 jun. 25

    Hufterproof terrasmeubilair: tips om vandalisme te voorkomen

    Hoe maak je een hufterproof terras zodat de meubels bestand zijn tegen vandalisme? Misset Horeca vroeg het aan expert.

25 juni 2025

  • Conceptontwikkeling25 jun. 25

    Horecatour Zeeland: dit leerden 37 ondernemers van 10 bedrijven

    Wat kun je leren van collega-ondernemers? Tijdens de tweedaagse Mobiele Horecatraining van Lenting en Partners op 14 en 15 juni bezochten 37 horecaondernemers diverse bedrijven in Zeeland, van speelrestaurant en bruin café tot stadshotel en restaurant. Misset Horeca reisde mee en doet verslag, met praktijkvoorbeelden die jij direct kunt toepassen in je eigen zaak. Dit is deel 1.

30 mei 2025

  • Sluitingen30 mei 25

    Deze horecazaken gingen failliet of sloten de deuren in mei 2025

    Ook in de afgelopen maand gingen er weer horecazaken failliet, of besloten ondernemers zelf te stoppen met hun bedrijf. Misset Horeca publiceert maandelijks de sluitingen die bij de redactie bekend zijn. Dit is het overzicht van mei 2025.

22 mei 2025

  • Maastricht, Cafe, Sjiek, Houten, Zeegers
    Bedrijfsoverdracht22 mei 25

    Maastrichtse Café Sjiek in andere handen: 'Starten in cascopand zou makkelijker zijn geweest'

    Café Sjiek heeft nieuwe eigenaren. Na 42 jaar is 'het instituut van Maastricht' verkocht aan Luca Zeegers en Wouter Houten, die in de stad ook actief zijn met restaurant Prix de Rome.

21 mei 2025

  • Overname21 mei 25

    Gerold van de Vrande draagt De Morgenstond over: 'Een mooie en intensieve periode'

    Na jaren met hart en ziel Herberg De Morgenstond te hebben gerund, draagt Gerold van de Vrande het stokje op 1 juli 2025 over aan Thomas Vannisselroij, die daarmee de nieuwe eigenaar wordt.

16 mei 2025

  • Vermaat Groep16 mei 25

    Vermaat horecapartner kunstmuseum over migratie Fenix: sterrenchef Maksut Aşkar blikvanger

    Vermaat Groep, specialist in horeca op maat, is de horecapartner van Fenix, het nieuwe kunstmuseum over migratie in Rotterdam.

12 mei 2025

  • Gastvrouw Miriam, initiatiefnemer en het gezicht van café ’t Zeevarken
    Openingen12 mei 25

    Café 't Zeevarken opent aan jachthaven en wordt thuishaven

    Op donderdag 1 mei is in Stavenisse een nieuw café geopend: Café 't Zeevarken.

Het beste van Misset Horeca in je mail

Volg het laatste horecanieuws en krijg praktische handvatten, antwoorden op ondernemersvragen en inspiratie van collega-ondernemers.

  1. Vacatures

  2. Fresh Recruitment

    Accountmanager

    Fresh Recruitment logo
  3. 't Zusje Maastricht

    Franchisenemer 't Zusje Maastricht

    't Zusje Maastricht logo
  4. W.U.I. ONE B.V. " What's Up India"

    Zelfstandig werkend kok II

    W.U.I. ONE B.V. " What's Up India" logo
Bekijk vacatures
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen