Misset Horeca
  • Lees 1 maand gratis
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Alles over Kaas

  • Borrelkaart8 aug. 24

    Inspiratie: 16 borrelplanken op een rij

    Of het nu binnen is of in de zon op het terras: een borrelplank is altijd populair. Misset Horeca vroeg op social media naar de mooiste borrelplanken in de horeca. Daarop kwamen tientallen reacties: 16 planken presenteren we hieronder.

  • De kaaswagen van restaurant Fred in Rotterdam. Foto: LVF Food
    Menukaart samenstellen4 aug. 23

    Tips van vier professionals voor de kaasservice

    Misset Horeca vroeg Fenna Kentie, maître en fromager van restaurant VanOost in het recent geopende Pillow Hotel Maurits at the Park in Amsterdam, René Koelman van Kaasfort Amsterdam, Nicolas Belot, souschef van Restaurant Fred** in Rotterdam, en chef-kok Herman Cooijmans van Restaurant Eden* in Valkenswaard naar hun tips voor de kaasservice in restaurants. Dit zijn hun belangrijkste, van stijl tot aantal kazen, leveranciers en prijsstelling.

  • Fastservice31 jul. 23

    Kaas onder de loep bij Domino's: bedrijf wil lagere uitstoot

    Domino's Nederland gaat met haar kaasleveranciers kijken hoe het de CO2-voetafdruk van dit product voor gebruik op pizza's kan terugdringen. Daarvoor is het Domino's Dairy Initiative ontwikkeld. Uit onafhankelijk en wetenschappelijk onderzoek is namelijk naar voren gekomen dat bijna 40 procent van de totale uitstoot van de onderneming afkomstig is van zuivel en andere dierlijke eiwitten, en dan met name van kaas.

  • Menukaart samenstellen12 jul. 23

    Zo maak je meer van een 'kaasplankje'

    Kaasservice of de kunst van de fromager lijkt een ondergeschoven kindje bij veel restaurants. Misset Horeca sprak met twee restaurants die de kunst van het kaas serveren meer dan serieus nemen.

  • Horeca3 nov. 21

    Maître Fromager opent Kaasfort Amsterdam: trainingen en kaas voor horeca

    Kaasgroothandel Bourgondisch Lifestyle heeft zijn intrek genomen in het historische fort Zuidwijkermeer in Assendelft. Maître Fromager en kaas-affineur René Koelman opereert er onder de nieuwe naam Kaasfort Amsterdam. Er worden ook op kleine schaal trainingen voor de horeca en de (kaas)retail georganiseerd.

  • Horeca9 jun. 21

    Eigenaar Wijnbar Walsjérôt gaat na studie 500 kazen serveren

    In wijnbar Walsjérôt kunnen gasten zelf tappen van alle 70 flessen wijn die open staan. Om de wijnen te begeleiden serveert Walsjérôt bites, waaronder originele kaasplankjes. Eigenaar Jelle Stelpstra wil graag alle 500 kazen uit zijn studieboek voorbij zien komen

Meer artikelen

  1. Maître Fromager Evert Schönhage wint WK voor kaasmeesters
  2. Vijfde editie van Goût de France van start
  3. Recept: instagrammable Kaasthee
  4. Kaasmeester René Koelman: 'Port moet van tafel bij het kaasplankje'
  5. Raclette uit Savoie is nu Europees beschermd
  6. Reypenaer boek: verrassende combinaties van kaas en gedistilleerd
  1. Theemeester Yu Hui Tseng bezoekt Librije
  2. Kaasbar Maastricht officieel open
  3. 31 stoffen geven Parmezaanse kaas zijn smaak
  4. Souflesse behoudt exclusiviteit
  5. Wijn-spijs specialisten GaultMillau: 'Kikken' en 'Ik wist van niets
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen