1. Werken met hitte: zo zorg je goed voor je medewerkers
  2. Horecatour Zeeland: dit leerden 37 ondernemers van 10 bedrijven
  3. Hilton uitgeroepen tot nummer 1 Beste Werkgever van Nederland
  4. Flexibel personeel onboarden: 7 tips om dit goed te doen
  5. Zo worden medewerkers vastgehouden: 'Van extraatjes tot eigenaarschap'
  6. Pensioen onderbelichte arbeidsvoorwaarde: 'Vier op vijf horecawerknemers mist pensioenkennis'
  7. Binnenkijken bij brasserie Wijnen in Bladel: van pannenlamp tot personeel
  8. Gesloten op zaterdag en zondag: 'Als je hier werkt, heb je in het weekeinde vrij'
  9. Zo werven ondernemers creatief nieuw personeel
  10. KHN-voorzitter Marijke Vuik: 'Minder mensen, meer aandacht'
  11. Aantrekkelijke werkgevers: Van vierdaagse werkweek tot sportabonnement
  12. GesponsordHet Horecalegioen werkt samen met Staffable Payroll 'Groeien met grip op personeel'
  13. Deze ondernemers maken hun beste mensen mede-eigenaar: 'Willen horeca verjongen'
  14. Rooster maken: hoe plan je medewerkers optimaal in?
  15. Eveline Wu opent toch weer nieuwe zaak en deelt haar tips over personeelsmaaltijden
  1. Zo houd je je medewerkers tevreden voor langere tijd
  2. Ghylaine Hoeben nieuwe directeur van het Kruisherenhotel Maastricht
  3. La Place benoemt Lucas van Schijndel tot managing director
  4. Sommelier Steijn Eckmann van 212** naar Ratatouille* Food&Wine
  5. Het check-in gesprek: meer inzicht in werkbeleving medewerkers
  6. Zijn horecamedewerkers verplicht om tijdens feestdagen te werken?
  7. Brita Röhl pionier van boutique hotel 717: 'Sterren als Kylie Minogue zoeken veiligheid en service'
  8. Aziatische horeca stapt naar rechter om schrappen specifieke functie-eisen Aziatische koks
  9. 371 terrassen onder de loep: hier laten ondernemers het liggen
  10. Hoe is het loon van horecamedewerkers opgebouwd en wat kost het?
  11. Dag van de Leermeester in teken van generaties: Waarom blijven de Gen X'ers waardevol?
  12. Waardevolle f&b-lessen voor hoteliers tijdens Independent Hotel Show
  13. Château Neercanne verwelkomt Thijs van Esveld als nieuwe directeur
  14. Nieuwe directeuren voor Landgoed Lauswolt én Landgoed De Wilmersberg
  15. Chef Willem-Pieter van Dreumel verlaat Koninklijk Huis voor een nieuwe uitdaging