1. Michelin deelt allereerste hotelsleutels uit aan Nederland: De L'Europe pakt er meteen drie
  2. Veel chefs zweren bij een eigen servies maar soms is huur een uitkomst
  3. Binnenkijken bij mediterrane Olista Restobar: 'Warm en eerlijke prijzen'
  4. Hoofdinspecteur van Michelin over nieuwe sterren en De Librije: 'Oordeel was unaniem'
  5. Restaurant Eden verliest Michelinster: 'Valt mijn menu straks niet meer in de smaak? Tuurlijk niet'
  6. Totale overzicht Bib Gourmands 2025
  7. Totale overzicht Groene Michelinsterren 2025
  8. Totale overzicht Michelinsterren 2025
  9. Vervallen Bib Gourmands 2025
  10. De Librije houdt drie sterren en Guido Braeken en Soenil Bahadoer bekroond met twee sterren
  11. Vervallen Michelinsterren 2025
  12. De Librije behoudt drie Michelinsterren: gids spreekt het absolute vertrouwen uit in Nelson Tanate
  13. Young Chef Award 2025 gaat naar Bram Stoverink van de Olde Marckt in Aalten
  14. Sommelier van het Jaar bij Michelin is Ylja Berends van WY. in Maastricht
  15. Nieuwe Michelinsterren 2025
  1. De Mentorship Award postuum naar Jonnie Boer
  2. Service Award van Michelin gaat dit jaar naar Sandra en Michelle van de Bunt
  3. Nieuwe Groene Michelinsterren 2025
  4. Topchefs over hun favorieten voor de Michelinsterren: 'Tijd voor meer waardering'
  5. Dit zijn onze kanshebbers op de Michelinsterren: Nederland barst nog altijd van de kwaliteit
  6. Inter Scaldes nodigt topchefs en sommeliers uit voor event vol bijzondere wijn-spijs-combinaties
  7. Michelin vindt meeste nieuwkomers in deze twee provincies: ook hoofdrol voor Maastricht
  8. Deze horecazaken openden in september 2025
  9. Pannenkoekenhuis Strijland: halve eeuw succesvol zonder te veranderen
  10. Binnenkijken bij DoubleTree Amsterdam: nieuw ontwerp én restaurant We Are EDN
  11. Pionieren met échte prijzen in de horeca: wat levert het op?
  12. Restaurant Latinos bespaart tot 1000 euro per maand door energiezuinige keuken
  13. Zó krijg je een Groene Michelinster: in gesprek met een insider over de methode van inspecteren
  14. Alle ontwikkelingen in de gastronomie op een rij: 2025 was tot nu toe zeer bewogen
  15. Star Wine List selecteert de beste wijnbars en restaurants: dit zijn de Nederlandse winnaars