1. Nieuwe eigenaar voor Amsterdamse visrestaurant John Dory
  2. Baut opent zomerse pop-up aan het water: Del Sol
  3. Bij restaurant Eeuwen kookt chef David Ordonez altijd vanuit het beste product
  4. Restaurants 2 minuten stil voor Jonnie Boer
  5. Helaas nooit meer: 'Hallo, met Klaas Dijkstra'
  6. Gespot: Eten in je 'eendje'? Petit Paris zet badeendjes in tegen eenzaamheid
  7. Bartenders en ondernemers Tess Posthumus en Timo Janse als zakenpartners uit elkaar
  8. Esmée Poulen en Kritthaphong Kerdsomjit winnen Bokkedoorns Award
  9. Ralf Berendsen** verlaat na vijftien jaar België en gaat weer in Nederland koken
  10. La Place klaar voor toekomst en kiest duurzame koers
  11. Crown Hotel Eindhoven wordt Leonardo Hotel Eindhoven City Center
  12. Brita Röhl pionier van boutique hotel 717: 'Sterren als Kylie Minogue zoeken veiligheid en service'
  13. Finalisten Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs bekend
  14. Nederlanders willen terras op zonder gedoe: 48% ergert zich aan wachten op rekening
  15. Margot Janse vertrekt bij SAAM restaurant
  1. Zelf tempé maken: 'Je kunt experimenteren met smaak en structuur'
  2. Van der Valk Investments gaat campus bouwen voor 2.500 arbeidsmigranten
  3. 8 plantaardige foodtrends voor de menukaart
  4. Wim van der Steen nieuwe general manager Hotel The Den
  5. Kracht van kunst in horeca: Hoe zet je kunst effectief in binnen je zaak
  6. Michelin reikt nieuwe sterren uit in Frankrijk: deze beslissingen en keukens springen in het oog
  7. Binnengluren bij 'De Buren': nieuwe wijn- & eetbar met stadse allure
  8. Bingo en bier straks weer mogelijk in het café
  9. Winstverlies tot 80% voor hotels in grensregio door btw-verhoging
  10. Bolenius* verhuist naar groene oase in hoofdstad; Luc Kusters kiest toch niet voor tweede zaak
  11. Inschrijving Terras Top 100 2025 sluit deze week
  12. Binnenkijken bij boutique club MeWe: luxe, sfeer en exclusiviteit
  13. Restaurant Erloom nodigt 20 chefs uit voor pop-up der pop-ups: 'Het wordt uniek'
  14. Tula cantina: Overdag Mexicaanse patisserie, in de avond mezcal
  15. Hotel Okura Amsterdam introduceert Noëls Wijnverkenning