Lumière Maastricht
Bestelde gerechten bij UberEats: 'Vorig jaar 755.541 keer friet bezorgd'
Wat werd afgelopen jaar bij UberEats besteld? De maaltijdbezorgplatform dook in zijn data en deelt de trends.
Wat werd afgelopen jaar bij UberEats besteld? De maaltijdbezorgplatform dook in zijn data en deelt de trends.
In het iconische hoekpand aan de Van Baerlestraat 120 is The Marlin Bar geopend - een stijlvolle brasserie waar land en zee elkaar ontmoetten.
De voorgenomen verhoging van het btw-tarief op logies van 9 naar 21 procent per 2026 kan ingrijpende gevolgen hebben voor de Nederlandse horeca.
Het enorme tekort aan goed opgeleide koks in de Aziatische keuken laat zich onverminderd voelen.
Het was een dag vol emoties bij De Librije*** in Zwolle. Op vrijdag 27 juni slaagde Hoofd-sommelier Sem Beks (32) voor zijn Meesterproef en mag hij zich voortaan SVH Wijnmeester noemen. Daarmee is hij de 36ste Wijnmeester van Nederland én werkt hij bij het enige restaurant in ons land waar maar liefst vier SVH Meesters actief zijn. Een unieke prestatie, die symbool staat voor het uitzonderlijke niveau van het driesterrenrestaurant.
Ron Gastrobar aan de Sophialaan in Amsterdam heeft een nieuwe chef de cuisine: Marcel Bonda.