1. Binnenkijken bij Este in Waalwijk: geen poespas, wél gerechten die met aandacht zijn bereid
  2. Beluga Loves You serveert sterrenontbijt met betekenis voor Rode Kruis
  3. Cocktail- en foodconcept The Wanderer by Dutch Cocktail Club opent op Schiphol
  4. Restaurant in Rotterdam laat bij opening alpaca's door zaak lopen: eigenaar biedt excuses aan
  5. Binnenkijken bij gerestylde Restaurant De Moerbei*
  6. 40 procent horecagasten trekt graag de portemonnee voor duurzame gerechten
  7. Verduurzamingsplatform Future Ready Hospitality Collective gelanceerd
  8. Ab InBev zet groot in op alcoholvrij bier: 'Gast wil beleving en balans'
  9. Bij Stan in Goirle: 22-jarige tovert monumentaal pand om tot grandcafé
  10. Ruim een kwart minder bedrijven failliet in Nederland, in horeca meer faillissementen
  11. Amstelle Van der Valk ambassadeur Biodiversiteit op je Bord: 'Vermijd Latijns-Amerikaans vlees'
  12. Restaurant Van de Werf opent op NDSM-werf
  13. Restaurant Eden verliest Michelinster: 'Valt mijn menu straks niet meer in de smaak? Tuurlijk niet'
  14. Nieuwe Groene Michelinsterren 2025
  15. Pannenkoekenhuis Strijland: halve eeuw succesvol zonder te veranderen
  1. Lievergoed Collectie wordt eigenaar Kasteel Maurick Vught, 10 jaar na start exploitatie
  2. BBB Maastricht in de startblokken: 'Oudste beurs van Nederland viert 70 jaar horeca'
  3. Binnenkijken bij vernieuwde restaurant Maeve* in Utrecht
  4. Welk type wijnglas gebruik je voor de verschillende stijlen wijn?
  5. Chef Tim Golsteijn* maakt uniek gerecht met eetbare QR-code: storytelling op het bord
  6. Chef Jesse Franzen opent eigen restaurant in Amsterdam-Zuid
  7. Alcoholvrije arrangementen steeds populairder
  8. Binnenkijken bij Orchid House in Amsterdam-Oost: café, bar en restaurant in één
  9. Ministerie LVVN: 'Zet meer biologische producten op menukaart'
  10. Pascal Jalhay weg bij Van Oys, Raymond Remmen is zijn opvolger: 'Geen moment getwijfeld'
  11. Momo Restaurant, Bar & Lounge introduceert 'Momo Cha'
  12. Maître Bas van Beveren versterkt team van restaurant 't Ganzenest
  13. Aantal faillissementen in Nederland neemt af, behalve in de horeca
  14. Wijnkeuring van de Lage Landen 2025: dit zijn dit jaar de beste wijnen van Nederland en België
  15. Restaurant Ovum presenteert nieuwe chef-kok