Nielz

Zo kiezen deze ondernemers de espressomachine voor hun horecazaak
Kies je voor de lékkerste kop koffie of voor véél koppen lekkere koffie? Hoe bepaal je wat voor jóuw horecazaak de ideale espressomachine is? Niels...

Robot op terras bij Nielz: 'Niet alleen "gimmick", ook functioneel'
Met het inzetten van een robot op het terras weet Nielz in Almelo aandacht te trekken. 'Maar het helpt ook écht met sneller tafels afruimen.'

Nielz zag na aanschaf machine cocktailbestellingen door het dak gaan
'Voorheen zag je dat het wat stress opleverde bij het personeel wanneer een groep tegelijk een cocktail bestelde, nu zijn het juist onze medewerkers...

Nielz Almelo serveert tussen 06.00 en 09.00 ontbijt voor 1 euro op terras
Café-restaurant Nielz Almelo viert de verlengde opening van de terrassen met een ludiek ontbijt. Gasten die komende woensdag tussen 06.00 en 09.00...

Terras Kickstart: zes tips om medewerkers te boeien en binden
Niels Mulder investeert jaarlijks 3 procent van zijn omzet in het boeien en binden van medewerkers. Met succes, want meer dan de helft van zijn...

Niels Mulder op Terras Kickstart: 'Personeel boeien en binden'
'Ik ga het zeker anders doen', vertelt Niels Mulder. Zoveel heeft de coronacrisis hem wel geleerd. De Almelose ondernemer zal op de Terras Kickstart...

Misset Horeca Terras Kickstart: gratis online kennissessies, tips en inspiratie
Misset Horeca organiseert van 15 tot en met 18 maart de online Terras Kickstart. Sprekers, ondernemers en kenners uit de horecabranche zullen sessies...

Coronavirus horeca: van cadeaubonnen tot inzet medewerkers
Bezorgen aan huis, cadeaubonnen (meer) aan de man brengen, personeel inzetten waar nodig: het coronavirus noopt horecaondernemers tot creativiteit en...

Niels Mulder: 'Stijging omzet Nielz Almelo mede door kennisoverdracht'
Sinds Niels Mulder zes jaar geleden zijn werkwijze in grandcafé Nielz in Almelo wijzigde, zag hij zijn omzet jaarlijks tussen de 6 en 15 procent...

Nielz Almelo: 'Luister naar de markt en verander mee
Voor de hand liggende ondernemerstips in de praktijk brengen, maar er vervolgens ook nog een schepje bovenop doen. Niels Mulder, van grandcafé Nielz...