Nielz Almelo serveert tussen 06.00 en 09.00 ontbijt voor 1 euro op terras

Nielz Almelo serveert tussen 06.00 en 09.00 ontbijt voor 1 euro op terras

Café-restaurant Nielz Almelo viert de verlengde opening van de terrassen met een ludiek ontbijt. Gasten die komende woensdag tussen 06.00 en 09.00 komen, kunnen voor €1 een ontbijtje bestellen.

Nielz Almelo volgt de trends al jaren op de voet, maar ook de actualiteit gaat niet voorbij aan het bedrijf van Niels Mulder.

Nielz Almelo: handdoeken voor vroege vogels

En daar haakt de Twentse ondernemer nu op in met een vroeg ontbijtje voor €1. Als tijdens de persconferentie de versoepelingen per woensdag aanstaande worden aangekondigd en de terrassen vanaf 06.00 uur open mogen, serveert Nielz Almelo het ontbijt tussen 06.00 en 09.00 uur. Of die maatregelen versoepeld worden, kondigt het kabinet maandagavond 17 mei aan tijdens een persconferentie.

Nielz Almelo

Op Facebook schrijft het bedrijf dat voor 'vroege vogels' al 20 tafels gereserveerd zijn met een badhanddoek. 'Deze mag je meenemen naar huis'. Het €1-ontbijt bestaat uit yoghurt, vers fruit, roerei, croissantje & roomboter, jonge kaas, jus d’ orange en koffie of thee.

De ludieke actie is ook een opstapje naar een serieuzere ontwikkeling bij het bedrijf. 'Vanaf donderdag gaan we beginnen met ontbijt. En dan gaan we voortaan om 9 uur al open. Voorheen was dat 10 uur. We willen de ontbijtcultuur in het centrum van Almelo graag een boost geven. En we denken dat daar nu het moment voor is. Iedereen snakt naar de horeca, als je dat wil invoeren, moet je het nu doen', laat Mulder aan Tubantia weten.

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.