Abonneren
Home
Restaurant
Hotel
Café
Personeel
fastservice
Michelin
Horecatrends 2022
Ondernemerstips
Terras
Interieur
Corona
Keuken
Starter
Lekker
GaultMillau
Terras top 100
Terras Kickstart
Bier
Koffie
Catering
Productintroducties
Over Misset Horeca
Nieuwsbrieven
Vacatures
Partners
Events
Digitaal magazine
  • Over Misset Horeca
  • Nieuwsbrieven
  • Vacatures
  • Partners
  • Events
  • Digitaal magazine
    • Home
    • Restaurant
    • Hotel
    • Café
    • Personeel
    • fastservice
    • Meer thema's...
      • Michelin
      • Horecatrends 2022
      • Ondernemerstips
      • Terras
      • Interieur
      • Corona
      • Keuken
      • Starter
      • Lekker
      • GaultMillau
      • Terras top 100
      • Terras Kickstart
      • Bier
      • Koffie
      • Catering
      • Productintroducties

    Alles over Onderwijs

    NieuwsHoreca

    Creatief horecatalent en topchefs op Crafted Festival

    Tweeduizend studenten van het Summa College in Eindhoven – waaronder veel horeca - en twee Brabantse chefs treden 30 juni in de schijnwerpers tijdens...
    Creatief horecatalent en topchefs op Crafted Festival
    NieuwsHotel

    Stenden zet VR-bril in voor horecaonderwijs

    Stenden introduceert vanaf komend schooljaar de VR-bril in het horecaonderwijs. De bril wordt onderdeel van het lesmateriaal op de Hotel Management...
    Stenden zet VR-bril in voor horecaonderwijs
    BlogRestaurant

    'Jammer dat stage maar een dag per week is'

    Kim Bijnen (21) is horecastudent in Eindhoven. Ze blogt voor Misset Horeca over haar ervaringen. Momenteel brengt ze theorie in de praktijk bij haar...
    'Jammer dat stage maar een dag per week is'
    ArtikelRestaurant

    Nieuwe opleidingen ROC Amsterdam spelen in op moderne horeca

    Het ROC van Amsterdam start met Plant-based Chef, Culinary Professional en Guest Experience Manager drie eigentijdse opleidingen voor de nieuwe...
    Nieuwe opleidingen ROC Amsterdam spelen in op moderne horeca
    BlogRestaurant

    Blog van een horecastudent: 'Gasten zitten hier ook nu niet schouder aan schouder'

    Kim Bijnen (21) is horecastudent in Eindhoven. Ze blogt voor Misset Horeca over haar ervaringen. Momenteel brengt ze theorie in de praktijk bij haar...
    Blog van een horecastudent: 'Gasten zitten hier ook nu niet schouder aan schouder'
    BlogRestaurant

    Blog van een horecastudent: ‘Baas die niet altijd baas is’

    Kim Bijnen (21) is horecastudent in Eindhoven. Ze gaat maandelijks bloggen over haar ervaringen. Momenteel brengt ze theorie in de praktijk bij haar...
    Blog van een horecastudent: ‘Baas die niet altijd baas is’
    NieuwsHoreca

    Horeca bundelt krachten in onderwijsproject ‘Leidsepleinklas’

    24 studenten van vijf hospitality-opleidingen van het ROC van Amsterdam-Flevoland zijn aan de slag gegaan bij drie bedrijven rondom het Amsterdamse...
    Horeca bundelt krachten in onderwijsproject ‘Leidsepleinklas’
    NieuwsRestaurant

    Nieuw: opleiding tot topsportkok voor mbo’ers

    Opleider Rijn IJssel en sportcentrum Papendal gaan samen koks opleiden voor topsporters. De mbo-studenten leren voeding te bereiden waar een...
    Nieuw: opleiding tot topsportkok voor mbo’ers
    BlogRestaurant

    ‘Rol van herbergier past ons het beste’

    Omdat ik zin had in een cultureel uitstapje, bezocht ik afgelopen zondag een boekpresentatie op het mooie Kasteel Engelenburg in Brummen. Helemaal in...
    ‘Rol van herbergier past ons het beste’
    BlogRestaurant

    'Geïnspireerd door een gepassioneerde ondernemer'

    Als docent aan Summa Horeca in Eindhoven, met stevige roots in de praktijk, heb ik een zwak voor mensen die hun liefde voor het vak niet onder...
    'Geïnspireerd door een gepassioneerde ondernemer'
    Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen