Lumière Maastricht
De Beren en Zadkine gaan samen horecatalent opleiden
Horecaketen de Beren en opleider Zadkine slaan de handen ineen om nieuw horecatalent op te leiden.
Horecaketen de Beren en opleider Zadkine slaan de handen ineen om nieuw horecatalent op te leiden.
Een prestatie die ongetwijfeld veel navolging zal krijgen, aangezien plantaardig koken in de lift zit. De 25-jarige Grimminck uit Santpoort-Noord is trots op haar titel, vertelt ze aan Misset Horeca.
In de jaarlijkse culinaire wedstrijd om de titel van Aanstormend talent New Generation Chefs is Sterklas-student Cyriel Jansen de winnaar geworden.
Mbo-school Curio heeft, in samenwerking met Gijs Kemmeren, in Breda een 15-weekse opleiding plant-based koken opgezet.
De 11de editie van Talent van de Toekomst-wedstrijd heeft weer winnaars voortgebracht, die we ongetwijfeld gaan terugzien op een topniveau in de Nederlandse horeca. In het Miele Experience Centre in Vianen deden 16 teams mee, van verschillende ROC's.
Harmen School van ROC Landstede Zwolle heeft de landelijke finale van de CuliQuiz Battle 2025 gewonnen. De finale vond plaats in de H20 Esports Stadium in Purmerend en bracht studenten en professionals uit het hele land samen voor een middag vol kennis, vakmanschap en inspiratie binnen de hospitalitysector.