1. GesponsordVijf bewezen strategieën voor een flexibel en toekomstbestendig horecateam
  2. Anne Prinsen wint goud op NK Gastvrijheid
  3. Dag van de Leermeester in teken van generaties: Waarom blijven de Gen X'ers waardevol?
  4. Speeddatesessie brengt studenten en horeca samen
  5. Sterrenrondrit maakt toekomstige chefs warm voor het vak
  6. De tafelbereiding is terug van nooit helemaal weggeweest: 'Gasten vinden het geweldig'
  7. SVH onthult finalisten beste leermeester en top 3 beste leerbedrijf
  8. Nederlandse medailleregen tijdens vakwedstrijden in Letland
  9. Dankzij AI-platform laat Grand Hotel Huis ter Duin medewerkers beter presteren
  10. Souschef Brandon de Bruin van De Kromme Dissel* wint halve finale Benelux van Chef Balfegó 2024
  11. Welke wijnopleidingen zijn er en waarvoor leiden ze op?
  12. Mijlpaal voor House of Hospitality en DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station
  13. Eerste plant-based chefs slagen met vlag en wimpel voor hun diploma
  14. Einde personeelstekort in zicht? Koksstudenten zijn booming
  15. Boost je omzet met 46 procent: 'Maak gastvrouw of -heer belangrijk'
  1. Studenten winnen stage bij De Librije, na eerste CuliQuiz voor opleidingen
  2. Jonge talenten gekroond als Talent van de Toekomst 2024
  3. Gezocht: ondernemers voor de challenge '46% omzetgroei in 10 weken'
  4. Nieuwe stroming horecapersoneel: 'Klaargestoomd voor koken in de horeca'
  5. SVO vakopleiding food neemt Horeca Academie over en versterkt daarmee aanbod
  6. Sjaak Ouwejan neemt na 34 jaar afscheid van Hotelschool The Hague: 'Trots op mijn bijdrage'
  7. ROC Mondriaan opent eerste duurzame buitenleslokaal van Nederland
  8. Laatste blog horecastudent Kim Bijnen
  9. Horecastudent Kim Bijnen: 'Ik heb een groot horeca-hart'
  10. Eerste opleiding over alcoholvrije dranken van start
  11. Nova College en hotels gaan samen opleiden
  12. Horecastudent Kim Bijnen: 'Lekker gastvrij bij Sopranos'
  13. Giuseppe Mazziotta (17) 'bijna leermeester en nog tig studies op de planning'
  14. Horecastudent Kim: 'Samen zorgen we voor gastvrije sfeer'
  15. Bieropleider Stibon behaalt NRTO-keurmerk