Abonneren
Home
Restaurant
Hotel
Café
Personeel
fastservice
Michelin
Horecatrends 2022
Ondernemerstips
Terras
Interieur
Corona
Keuken
Starter
Lekker
GaultMillau
Terras top 100
Terras Kickstart
Bier
Koffie
Catering
Productintroducties
Over Misset Horeca
Nieuwsbrieven
Vacatures
Partners
Events
Digitaal magazine
  • Over Misset Horeca
  • Nieuwsbrieven
  • Vacatures
  • Partners
  • Events
  • Digitaal magazine
    • Home
    • Restaurant
    • Hotel
    • Café
    • Personeel
    • fastservice
    • Meer thema's...
      • Michelin
      • Horecatrends 2022
      • Ondernemerstips
      • Terras
      • Interieur
      • Corona
      • Keuken
      • Starter
      • Lekker
      • GaultMillau
      • Terras top 100
      • Terras Kickstart
      • Bier
      • Koffie
      • Catering
      • Productintroducties

    Alles over Opleidingen

    NieuwsHoreca

    Creatief horecatalent en topchefs op Crafted Festival

    Tweeduizend studenten van het Summa College in Eindhoven – waaronder veel horeca - en twee Brabantse chefs treden 30 juni in de schijnwerpers tijdens...
    Creatief horecatalent en topchefs op Crafted Festival
    NieuwsHotel

    Stenden zet VR-bril in voor horecaonderwijs

    Stenden introduceert vanaf komend schooljaar de VR-bril in het horecaonderwijs. De bril wordt onderdeel van het lesmateriaal op de Hotel Management...
    Stenden zet VR-bril in voor horecaonderwijs
    NieuwsHoreca

    SVH en horecaopleidingen doneren ruim 11.000 euro aan Giro555

    Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) en horecaopleidingen uit heel Nederland doneren met de steunactie Koken voor Oekraïne samen meer dan 11.000...
    SVH en horecaopleidingen doneren ruim 11.000 euro aan Giro555
    BlogRestaurant

    'Jammer dat stage maar een dag per week is'

    Kim Bijnen (21) is horecastudent in Eindhoven. Ze blogt voor Misset Horeca over haar ervaringen. Momenteel brengt ze theorie in de praktijk bij haar...
    'Jammer dat stage maar een dag per week is'
    NieuwsHoreca

    103 horecaopleidingen met Stap-subsidie van €1.000

    €1.000 subsidie krijgen voor een horecaopleiding kan weer vanaf maandag 2 mei. Dit STAP-budget is er voor extra scholing en ontwikkeling.
    103 horecaopleidingen met Stap-subsidie van €1.000
    ArtikelRestaurant

    Nieuwe opleidingen ROC Amsterdam spelen in op moderne horeca

    Het ROC van Amsterdam start met Plant-based Chef, Culinary Professional en Guest Experience Manager drie eigentijdse opleidingen voor de nieuwe...
    Nieuwe opleidingen ROC Amsterdam spelen in op moderne horeca
    ArtikelCafé

    Tips om horecamedewerkers bij te spijkeren over productkennis

    Productkennis gaat een steeds belangrijkere rol spelen in de horeca. Niet alleen verwacht de gast dat een medewerker iets kan vertellen over smaak...
    Tips om horecamedewerkers bij te spijkeren over productkennis
    BlogRestaurant

    Blog van een horecastudent: 'Gasten zitten hier ook nu niet schouder aan schouder'

    Kim Bijnen (21) is horecastudent in Eindhoven. Ze blogt voor Misset Horeca over haar ervaringen. Momenteel brengt ze theorie in de praktijk bij haar...
    Blog van een horecastudent: 'Gasten zitten hier ook nu niet schouder aan schouder'
    NieuwsHoreca

    SVH en horecaonderwijs samen in actie voor Oekraïne

    Op deze landelijke actiedag van Giro 555, Samen in actie voor Oekraïne, roept SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca) alle horecascholen in heel...
    SVH en horecaonderwijs samen in actie voor Oekraïne
    ArtikelHoreca

    Lage WW-premie BBL-leerling met uitzendbeding

    Een uitzendbureau mag onder voorwaarden ook in 2022 de lage WW-premie toepassen voor een horecawerknemer die de beroepsbegeleidende leerweg (BBL)...
    Lage WW-premie BBL-leerling met uitzendbeding
    Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen