1. KHN-voorzitter Marijke Vuik: 'Minder mensen, meer aandacht'
  2. Aantrekkelijke werkgevers: Van vierdaagse werkweek tot sportabonnement
  3. GesponsordHet Horecalegioen werkt samen met Staffable Payroll 'Groeien met grip op personeel'
  4. Deze ondernemers maken hun beste mensen mede-eigenaar: 'Willen horeca verjongen'
  5. Rooster maken: hoe plan je medewerkers optimaal in?
  6. Eveline Wu opent toch weer nieuwe zaak en deelt haar tips over personeelsmaaltijden
  7. Zo houd je je medewerkers tevreden voor langere tijd
  8. Ghylaine Hoeben nieuwe directeur van het Kruisherenhotel Maastricht
  9. La Place benoemt Lucas van Schijndel tot managing director
  10. Sommelier Steijn Eckmann van 212** naar Ratatouille* Food&Wine
  11. Het check-in gesprek: meer inzicht in werkbeleving medewerkers
  12. Zijn horecamedewerkers verplicht om tijdens feestdagen te werken?
  13. Brita Röhl pionier van boutique hotel 717: 'Sterren als Kylie Minogue zoeken veiligheid en service'
  14. Aziatische horeca stapt naar rechter om schrappen specifieke functie-eisen Aziatische koks
  15. 371 terrassen onder de loep: hier laten ondernemers het liggen
  1. Hoe is het loon van horecamedewerkers opgebouwd en wat kost het?
  2. Dag van de Leermeester in teken van generaties: Waarom blijven de Gen X'ers waardevol?
  3. Waardevolle f&b-lessen voor hoteliers tijdens Independent Hotel Show
  4. Château Neercanne verwelkomt Thijs van Esveld als nieuwe directeur
  5. Nieuwe directeuren voor Landgoed Lauswolt én Landgoed De Wilmersberg
  6. Chef Willem-Pieter van Dreumel verlaat Koninklijk Huis voor een nieuwe uitdaging
  7. 7 op de 10 jonge vrouwen in horeca ervaart grensoverschrijdend gedrag
  8. Dit zijn de wetten in het arbeidsrecht waar je als horecaondernemer aan moet voldoen
  9. Horecamedewerkers aannemen: wat moet je weten én doen
  10. Ramadan op de werkvloer: zo ga je ermee om
  11. KHN-voorzitter Marijke Vuik: 'Vijf generaties, één werkvloer: hoe maak je er een succes van?'
  12. Studentenrestaurant in The College Hotel gaat officieel door als The Dean
  13. Voorbereiding op het terrasseizoen: De toverformule van Nielz
  14. Sterrenrondrit maakt toekomstige chefs warm voor het vak
  15. Waarom het altijd vol zit bij visrestaurant Crabbetje: het geheim van de chef