Alles over Personeel

Stappenplan: zo pak je een functioneringsgesprek aan

Stappenplan: zo pak je een functioneringsgesprek aan

Hoe voer je een beoordelings- of functioneringsgesprek met je medewerkers?

Grootste personeelsfeest van de horeca is terug: 'De maandag is van ons'

Grootste personeelsfeest van de horeca is terug: 'De maandag is van ons'

Na drie succesvolle edities brengt Bidfood de hele horecawereld weer samen voor het grootste personeelsfeest in de horeca. Op maandag 16 december zal...

Sterrenchefs laten leerlingen in keuken kijken: 'We moeten het mooiste vak van de wereld goed doorgeven'

Sterrenchefs laten leerlingen in keuken kijken: 'We moeten het mooiste vak van de wereld goed doorgeven'

Jonge professionals en horecastudenten kregen tijden de jaarlijkse Meestertour van SVH een kijkje achter de schermen bij drie topbedrijven.

Dit beeld is gegenereerd met behulp van AI.

Hoe ga je om met agressie in de horeca? 'Cruciaal om de juiste signalen tijdig op te merken'

Voor de serie 'Hoe ga je om met..' van Misset Horeca deelt Martijn Wildeboer van Platform Veilig Ondernemen (PVO) zijn inzichten hoe...

Dit beeld is gegenereerd met behulp van AI.

Hoe ga je om met slecht lopend terras? 'Volgend bezoek begint met het afscheid'

Voor de serie 'Hoe ga je om met..' van Misset Horeca deelt horeca-adviseur Franck Evers zijn tips over hoe om te gaan met een slecht lopend terras.

Personeel mede-eigenaar maken; zo kun je het aanpakken

Personeel mede-eigenaar maken; zo kun je het aanpakken

Steeds meer ondernemers willen voorkomen dat mensen weggaan en laten ze participeren in het bedrijf. Dat kan met een relatief simpele winstdeling,...

Dankzij AI-platform laat Grand Hotel Huis ter Duin medewerkers beter presteren

Dankzij AI-platform laat Grand Hotel Huis ter Duin medewerkers beter presteren

Grand Hotel Huis ter Duin zocht een flexibele en toegankelijke manier om medewerkers effectief te trainen, ongeacht functie of locatie. De oplossing:...

Dit beeld is gegenereerd door AI.

Hoe ga je om met verdachte gasten in je hotel? 'Dronken, vol adrenaline of erger'

In de hotellerie zijn er soms verdachte gasten die je stevig op de proef stellen. Joost van Damme is eigenaar van de groep Onilio en een ervaren...

Ron Blaauw stopt in hartje Amsterdam en wil nu naar locatie met topterras

Ron Blaauw stopt in hartje Amsterdam en wil nu naar locatie met topterras

Ron Blaauw gaat niet door met zijn vestiging Ron Gastrobar Oriental Downtown in de Kerkstraat in Amsterdam. De chef en ondernemer wilde de zaak in...

Het check-in gesprek: meer inzicht in werkbeleving medewerkers

Het check-in gesprek: meer inzicht in werkbeleving medewerkers

Het check-in gesprek is een belangrijk onderdeel van het opbouwen van een goede werkrelatie met je medewerkers en het draagt bij aan een positieve...