1. Rosewood introduceert eigen horecaschool en investeert in talentvol personeel
  2. Hoe ga je om met bedrijfsongevallen in de horeca?
  3. Hoe zit het met vakantie tijdens ziektedagen?
  4. Kabinet pakt door om flexibilisering van de arbeidsmarkt te beperken
  5. Loyaliteitsverlof in de horeca, hoe zit dat?
  6. Zo zit het met vakantie aanvragen, een verzoek weigeren en het vakantiegeld
  7. Cyriel Jansen 'Aanstormend talent' bij New Generation Chefs 2025
  8. Ondernemers over de extreme hitte: 'Het is 56 graden in de keuken'
  9. 10 tips voor het motiveren van horecapersoneel
  10. Meer grip op kosten én personeel: dag 2 van de Horecatour aan de Zeeuwse kust
  11. Aziatische restaurants verder in de problemen door tekort aan koks
  12. Ondernemers over het traditionele sluitdrankje: 'Nog eentje dan?'
  13. Horecatour Zeeland: dit leerden 37 ondernemers van 10 bedrijven
  14. Hilton uitgeroepen tot nummer 1 Beste Werkgever van Nederland
  15. Flexibel personeel onboarden: 7 tips om dit goed te doen
  1. Zo worden medewerkers vastgehouden: 'Van extraatjes tot eigenaarschap'
  2. Pensioen onderbelichte arbeidsvoorwaarde: 'Vier op vijf horecawerknemers mist pensioenkennis'
  3. Binnenkijken bij brasserie Wijnen in Bladel: van pannenlamp tot personeel
  4. Gesloten op zaterdag en zondag: 'Als je hier werkt, heb je in het weekeinde vrij'
  5. Zo werven ondernemers creatief nieuw personeel
  6. KHN-voorzitter Marijke Vuik: 'Minder mensen, meer aandacht'
  7. Aantrekkelijke werkgevers: Van vierdaagse werkweek tot sportabonnement
  8. GesponsordHet Horecalegioen werkt samen met Staffable Payroll 'Groeien met grip op personeel'
  9. Deze ondernemers maken hun beste mensen mede-eigenaar: 'Willen horeca verjongen'
  10. Rooster maken: hoe plan je medewerkers optimaal in?
  11. Eveline Wu opent toch weer nieuwe zaak en deelt haar tips over personeelsmaaltijden
  12. Zo houd je je medewerkers tevreden voor langere tijd
  13. Ghylaine Hoeben nieuwe directeur van het Kruisherenhotel Maastricht
  14. La Place benoemt Lucas van Schijndel tot managing director
  15. Sommelier Steijn Eckmann van 212** naar Ratatouille* Food&Wine