1. 371 terrassen onder de loep: hier laten ondernemers het liggen
  2. Hoe is het loon van horecamedewerkers opgebouwd en wat kost het?
  3. Dag van de Leermeester in teken van generaties: Waarom blijven de Gen X'ers waardevol?
  4. Waardevolle f&b-lessen voor hoteliers tijdens Independent Hotel Show
  5. Château Neercanne verwelkomt Thijs van Esveld als nieuwe directeur
  6. Nieuwe directeuren voor Landgoed Lauswolt én Landgoed De Wilmersberg
  7. Chef Willem-Pieter van Dreumel verlaat Koninklijk Huis voor een nieuwe uitdaging
  8. 7 op de 10 jonge vrouwen in horeca ervaart grensoverschrijdend gedrag
  9. Dit zijn de wetten in het arbeidsrecht waar je als horecaondernemer aan moet voldoen
  10. Horecamedewerkers aannemen: wat moet je weten én doen
  11. Ramadan op de werkvloer: zo ga je ermee om
  12. KHN-voorzitter Marijke Vuik: 'Vijf generaties, één werkvloer: hoe maak je er een succes van?'
  13. Studentenrestaurant in The College Hotel gaat officieel door als The Dean
  14. Voorbereiding op het terrasseizoen: De toverformule van Nielz
  15. Sterrenrondrit maakt toekomstige chefs warm voor het vak
  1. Waarom het altijd vol zit bij visrestaurant Crabbetje: het geheim van de chef
  2. Bastiaan Klomp is de nieuwe directeur van Château St. Gerlach
  3. Nick Ruijters en Bart Klomp nieuwe managers bij Lievergoed Collectie
  4. Joost van der Minne general manager bij Hotel Kasteel Gemert Eindhoven
  5. Tips voor het aantrekken en behouden van horecatalent
  6. Instructierecht in de horeca: 'Is kwartier voor tijd aanwezig betaalde arbeid?'
  7. Gastheer Geurt Jan Heikamp van de Koning van Denemarken is Toppr van 2024
  8. Commando Ray Klaassens over horecaleiderschap: 'Team kopieert gedrag leider'
  9. Horeca-cao 2025-2026: nieuwe loontabellen en stappenplan voor loonberekening
  10. Hoe ga je om met bedrijfsongevallen in de horeca?
  11. 5000 euro voor dreigende leerling-kok die ontslag aanvocht
  12. Zo zit het met vakantie aanvragen, een verzoek weigeren en het vakantiegeld
  13. Hoe zit het met overwerken in de horeca volgens de nieuwe horeca cao?
  14. GesponsordPayrollpioniers: hoe Kolibrie de horeca al dertig jaar ontzorgt
  15. Hoe zit het met plus- en minuren volgens de nieuwe horeca cao?