Lseven Boxtel
Stappenplan: zo pak je een functioneringsgesprek aan
Hoe voer je een beoordelings- of functioneringsgesprek met je medewerkers?
Hoe voer je een beoordelings- of functioneringsgesprek met je medewerkers?
Na drie succesvolle edities brengt Bidfood de hele horecawereld weer samen voor het grootste personeelsfeest in de horeca. Op maandag 16 december zal...
Jonge professionals en horecastudenten kregen tijden de jaarlijkse Meestertour van SVH een kijkje achter de schermen bij drie topbedrijven.
Voor de serie 'Hoe ga je om met..' van Misset Horeca deelt Martijn Wildeboer van Platform Veilig Ondernemen (PVO) zijn inzichten hoe...
Voor de serie 'Hoe ga je om met..' van Misset Horeca deelt horeca-adviseur Franck Evers zijn tips over hoe om te gaan met een slecht lopend terras.
Steeds meer ondernemers willen voorkomen dat mensen weggaan en laten ze participeren in het bedrijf. Dat kan met een relatief simpele winstdeling,...
Grand Hotel Huis ter Duin zocht een flexibele en toegankelijke manier om medewerkers effectief te trainen, ongeacht functie of locatie. De oplossing:...
In de hotellerie zijn er soms verdachte gasten die je stevig op de proef stellen. Joost van Damme is eigenaar van de groep Onilio en een ervaren...
Ron Blaauw gaat niet door met zijn vestiging Ron Gastrobar Oriental Downtown in de Kerkstraat in Amsterdam. De chef en ondernemer wilde de zaak in...
Het check-in gesprek is een belangrijk onderdeel van het opbouwen van een goede werkrelatie met je medewerkers en het draagt bij aan een positieve...