1. Rob Michielsen kiest voor rookvrij terras: 'Ik wil een rookvrije werkplek voor mijn medewerkers'
  2. Tips voor het aantrekken en behouden van horecatalent
  3. Commando Ray Klaassens over horecaleiderschap: 'Team kopieert gedrag leider'
  4. Zo motiveer je jonge medewerkers: 'Wees transparant, coach en geef ruimte'
  5. Hoe ondernemer Alex Verburg talent behoudt voor de lange termijn
  6. Recordaantal mensen werkt in de horeca: grote instroom én hoge uitstroom
  7. Platform Soigné automatiseert hr-functies in de horeca
  8. Stappenplan: zo pak je een functioneringsgesprek aan
  9. Grootste personeelsfeest van de horeca is terug: 'De maandag is van ons'
  10. Personeel mede-eigenaar maken; zo kun je het aanpakken
  11. Ter:Govw hamert op goede sfeer: 'Wij drukken echt geen zes gangen in iemands gezicht'
  12. Gesponsord'Één centraal personeelsplatform voor uitzendkrachten, zzp'ers en je eigen team'
  13. Deze wetten veranderen in juli 2024 voor horecaondernemers
  14. Aandacht voor welzijn medewerkers blijft cruciaal voor groei bedrijven
  15. Nieuwe eigenaar voor Suite Hotel Pincoffs
  1. Nieuwe Winkel** biedt hulp bij stoppen met roken: longarts deelt tips
  2. Chef-kok Martin Put werkt al 50 jaar bij Het Wapen van Beckum: 'Vooral de gast is veranderd'
  3. Drie op de vijf horecamedewerkers overweegt ontslag te nemen
  4. Einde van een tijdperk: Na 23 jaar sluit Danielle de Metz de deuren van The Corner
  5. Hoe behoud je medewerkers tijdens het zomerseizoen: 'Zorg voor rustpunt in team'
  6. Zo zorg je voor tevreden medewerkers op het terras: 'Allemaal zaken waardoor mensen bij je willen werken'
  7. Bedrijfsleider groeit door naar eigenaar Amersfoortse Kwalitaria
  8. Checklist horecapersoneel: alles wat moet je weten over werven, binden, contracten en cao
  9. Hotelmedewerkers mogen dromen waarmaken op kosten van de zaak
  10. Gen Z is kritisch, maar ook enthousiast over horeca: hoe doe je het goed als werkgever?
  11. Mentale welzijn van horecapersoneel doet ertoe: 'Hiermee hebben we levens gered'
  12. KHN-voorzitter Marijke Vuik over de kansen en uitdagingen van Gen Z
  13. Bijna helft horecamedewerkers ervaart werkgerelateerde stress
  14. Werven en behouden: biedt ook medewerkers een ervaring en start al vóór ze beginnen
  15. Titi Waber opent eigen restaurant in Zwolle: 'We willen broedplaats zijn voor personeel'