Lseven Boxtel
Zo houd je je medewerkers tevreden voor langere tijd
De arbeidsmarkt in de horeca is krap. Daarmee vertellen we niets nieuws. Misset Horeca bundelt tips om goed horecapersoneel te behouden. Het gaat van...
De arbeidsmarkt in de horeca is krap. Daarmee vertellen we niets nieuws. Misset Horeca bundelt tips om goed horecapersoneel te behouden. Het gaat van...
Hoe voer je een beoordelings- of functioneringsgesprek met je medewerkers?
Na drie succesvolle edities brengt Bidfood de hele horecawereld weer samen voor het grootste personeelsfeest in de horeca. Op maandag 16 december zal...
Steeds meer ondernemers willen voorkomen dat mensen weggaan en laten ze participeren in het bedrijf. Dat kan met een relatief simpele winstdeling,...
Een restaurant waar iedereen zich lekker moet voelen. Dus niet alleen de gasten, maar juist óók de medewerkers. Dat is het uitgangspunt van jonge...
Het check-in gesprek is een belangrijk onderdeel van het opbouwen van een goede werkrelatie met je medewerkers en het draagt bij aan een positieve...
De horecasector heeft de laatste jaren diepe dalen gekend door de coronacrisis en het inmiddels hardnekkige personeelstekort. Voor veel...
Normaal gesproken zijn er op 1 juli veel veranderingen voor ondernemers met personeel. Maar dit jaar is het rustig. Dat heeft onder meer te maken met...
Hoewel de economie kwakkelt, is de arbeidsmarkt nog steeds zeer krap. ABN AMRO verwacht voor de meeste sectoren een voorzichtig herstel dit jaar, dat...
Zestien jaar na de opening krijgt Suite Hotel Pincoffs een nieuwe eigenaar. Oprichters Karen Hamerlynck en Edwin van der Meijde kondigen aan dat...