Kuppens Management
Zo worden medewerkers vastgehouden: 'Van extraatjes tot eigenaarschap'
Horecaondernemers zetten steeds creatievere middelen in om nieuwe medewerkers aan te trekken. Ook worden creatieve dingen bedacht om personeel te binden.
Horecaondernemers zetten steeds creatievere middelen in om nieuwe medewerkers aan te trekken. Ook worden creatieve dingen bedacht om personeel te binden.
Personeelstekort was jarenlang hét thema binnen onze sector. En laten we eerlijk zijn: het blijft een uitdaging. KHN-voorzitter Marijke Vuik laat haar licht schijnen op het onderwerp.
In een arbeidsmarkt die nog altijd onder druk staat, lukt het sommige horecabedrijven opvallend goed om personeel te werven én te behouden. Hun geheim? Investeren in mensen.
De arbeidsmarkt in de horeca is krap. Daarmee vertellen we niets nieuws. Misset Horeca bundelt tips om goed horecapersoneel te behouden. Het gaat van financiële middelen tot werksfeer en motivatie-tips.
Het check-in gesprek is een belangrijk onderdeel van het opbouwen van een goede werkrelatie met je medewerkers en het draagt bij aan een positieve werkomgeving. Met deze 25 vragen voer je een goed check-in gesprek.
De chef van restaurant Eeuwen, van het onlangs geopende luxury hotel The Rosewood in Amsterdam mag koken vanuit het beste product.