Hoe behoud je medewerkers tijdens het zomerseizoen: 'Zorg voor rustpunt in team'
Medewerkers werven of behouden voor het zomerseizoen. Als horecaondernemer in Den Haag weet Patrick van Aller, eigenaar van Gastropub Van Kinsbergen,...
Medewerkers werven of behouden voor het zomerseizoen. Als horecaondernemer in Den Haag weet Patrick van Aller, eigenaar van Gastropub Van Kinsbergen,...
De zon komt er weer aan. Donderdag is de eerste echte mooie lentedag van het jaar. Ideaal terrasweer dus. Maar hoe kom je als horecaondernemer aan...
Hij is al 1,5 jaar het gezicht van Kwalitaria Délifrance Emiclaer. Nu gaat de droom van Rikkert van Middelaar (42) in vervulling: een eigen cafetaria...
Geen onderwerp dat meer besproken wordt in de horeca dan het personeel. Aannemen van horecapersoneel, behouden, en belonen. In dit artikel bundelt...
Bedrijven zijn steeds vaker op zoek naar manieren om medewerkers aan hen te binden. Het Nederlandse hotelmanagementbedrijf International Hotel...
Nog altijd dromen tal van jongeren van een mooie carrière in de horeca. Maar de generatie Z is ook kritisch, en hecht op de werkvloer bijvoorbeeld...
Op veel werkplekken gaat het amper over mentale gezondheid, terwijl het essentieel is dat medewerkers goed in hun vel zitten. Dat geldt natuurlijk...
De afgelopen jaren hebben we als branche veel overwonnen. Maar we staan nog altijd voor een complexe uitdaging: de krapte op de arbeidsmarkt en het...
De nieuwste generatie jongeren, zo tot ongeveer 23 jaar zijn een grote uitdaging voor de oudere generaties horecawerkgevers en leidinggevenden. Deze...
Steeds meer ondernemers willen voorkomen dat mensen weggaan en laten ze participeren in het bedrijf. Dat kan met een relatief simpele winstdeling,...