Alles over Personeel behouden

Deze wetten veranderen in juli 2024 voor horecaondernemers

Deze wetten veranderen in juli 2024 voor horecaondernemers

Normaal gesproken zijn er op 1 juli veel veranderingen voor ondernemers met personeel. Maar dit jaar is het rustig. Dat heeft onder meer te maken met...

Aandacht voor welzijn medewerkers blijft cruciaal voor groei bedrijven

Aandacht voor welzijn medewerkers blijft cruciaal voor groei bedrijven

Hoewel de economie kwakkelt, is de arbeidsmarkt nog steeds zeer krap. ABN AMRO verwacht voor de meeste sectoren een voorzichtig herstel dit jaar, dat...

Karen Hamerlynck, Marjolein van Asperen, Edwin van der Meijde, Milo Pennings

Nieuwe eigenaar voor Suite Hotel Pincoffs

Zestien jaar na de opening krijgt Suite Hotel Pincoffs een nieuwe eigenaar. Oprichters Karen Hamerlynck en Edwin van der Meijde kondigen aan dat...

CEO & Founder van Staffyou Pavle Beslic met Francisco 
Martinez Garcia, CRM Marketing automation Manager en Kaja Reij, Workforce Manager.

Staffyou biedt uitkomst voor horecabedrijven met personeelstekorten

De horecasector heeft de laatste jaren diepe dalen gekend door de coronacrisis en het inmiddels hardnekkige personeelstekort. Voor veel...

Emile van der Staak, chef en eigenaar van De Nieuwe Winkel

Nieuwe Winkel** biedt hulp bij stoppen met roken: longarts deelt tips

De Nieuwe Winkel** in Nijmegen gaat zijn medewerkers morele en financiële hulp bieden bij het stoppen met roken. Als horecaondernemer kun je veel...

Chef-kok Martin Put werkt al 50 jaar bij Het Wapen van Beckum: 'Vooral de gast is veranderd'

Chef-kok Martin Put werkt al 50 jaar bij Het Wapen van Beckum: 'Vooral de gast is...

Een buitengewone mijlpaal voor het Wapen van Beckum - Boenders Catering. Chef-kok Martin Put viert er zijn 50-jarig jubileum. Van verlegen keukenhulp...

Drie op de vijf horecamedewerkers overweegt ontslag te nemen

Drie op de vijf horecamedewerkers overweegt ontslag te nemen

Verontrustende uitkomsten in een onderzoek van Quinyx: 60 procent van de horecamedewerkers denkt na over het opzeggen van hun huidige baan. Volgens...

Einde van een tijdperk: Na 23 jaar sluit Danielle de Metz de deuren van The Corner

Einde van een tijdperk: Na 23 jaar sluit Danielle de Metz de deuren van The Corner

Na een indrukwekkende periode van 23 jaar heeft Danielle de Metz besloten het stokje van Restaurant The Corner over te dragen aan nieuwe eigenaren....

Hoe behoud je medewerkers tijdens het zomerseizoen: 'Zorg voor rustpunt in team'

Hoe behoud je medewerkers tijdens het zomerseizoen: 'Zorg voor rustpunt in team'

Medewerkers werven of behouden voor het zomerseizoen. Als horecaondernemer in Den Haag weet Patrick van Aller, eigenaar van Gastropub Van Kinsbergen,...

Zo zorg je voor tevreden medewerkers op het terras: 'Allemaal zaken waardoor mensen bij je willen werken'

Zo zorg je voor tevreden medewerkers op het terras: 'Allemaal zaken waardoor mensen bij...

De zon komt er weer aan. Donderdag is de eerste echte mooie lentedag van het jaar. Ideaal terrasweer dus. Maar hoe kom je als horecaondernemer aan...