Lumière Maastricht
10 tips voor het motiveren van horecapersoneel
Het ideaalbeeld is een team medewerkers dat elke dag vol goede moed en met een brede glimlach op het gezicht aan het werk is.
Het ideaalbeeld is een team medewerkers dat elke dag vol goede moed en met een brede glimlach op het gezicht aan het werk is.
Sluitdrankje of zuipfeest? Het blijkt in de horeca nog altijd een dun lijntje te zijn waar ondernemers op balanceren.
Meer dan 130 leermeesters in de horeca en hospitality bezochten deze week de Dag van de Leermeester.
De ramadan is de jaarlijkse vastenmaand van praktiserende moslims. Als werkgever ben je je werknemers tijdens de ramadan geen extra arbeidsvoorwaarden of aanpassing van werk, tijden of plek verschuldigd. Maar de werkgever is in het kader van zijn zorgplicht (Arbowet) en goed werkgeverschap wél verplicht om te zorgen voor veilige werkomstandigheden.
In de horeca staan regelmatig vijf generaties samen op de werkvloer. Hoe maak je daar een succes van?
Voormalig eigenaar van Pig & Rye, Luc Martin, en Gijs Bruurs van Mycelium Concepts, bekend van chefsevents en pop-up restaurants, lanceren samen Project Pork.