Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Alles over Personeel samenwerken

  • Personeel samenwerken2 jul. 25

    10 tips voor het motiveren van horecapersoneel

    Het ideaalbeeld is een team medewerkers dat elke dag vol goede moed en met een brede glimlach op het gezicht aan het werk is.

  • Alcoholische Drank30 jun. 25

    Ondernemers over het traditionele sluitdrankje: 'Nog eentje dan?'

    Sluitdrankje of zuipfeest? Het blijkt in de horeca nog altijd een dun lijntje te zijn waar ondernemers op balanceren.

  • Fotograaf: MichielTon.com
    SVH14 mrt. 25

    Dag van de Leermeester in teken van generaties: Waarom blijven de Gen X'ers waardevol?

    Meer dan 130 leermeesters in de horeca en hospitality bezochten deze week de Dag van de Leermeester.

  • Personeel samenwerken25 feb. 25

    Ramadan op de werkvloer: zo ga je ermee om

    De ramadan is de jaarlijkse vastenmaand van praktiserende moslims. Als werkgever ben je je werknemers tijdens de ramadan geen extra arbeidsvoorwaarden of aanpassing van werk, tijden of plek verschuldigd. Maar de werkgever is in het kader van zijn zorgplicht (Arbowet) en goed werkgeverschap wél verplicht om te zorgen voor veilige werkomstandigheden.

  • Marijke Vuik (fotobron: Guus Schoonewille)
    Personeel20 feb. 25

    KHN-voorzitter Marijke Vuik: 'Vijf generaties, één werkvloer: hoe maak je er een succes van?'

    In de horeca staan regelmatig vijf generaties samen op de werkvloer. Hoe maak je daar een succes van?

  • Luc Martin, chef en eigenaar van Pig & Rye, dat inmiddels gesloten is
    Pop-up26 nov. 24

    Luc Martin en Gijs Bruurs bundelen krachten met nieuw pop-up project: Project Pork

    Voormalig eigenaar van Pig & Rye, Luc Martin, en Gijs Bruurs van Mycelium Concepts, bekend van chefsevents en pop-up restaurants, lanceren samen Project Pork.

  1. Vacatures

  2. Lumière Maastricht

    Bedrijfsmanager Horeca

    Lumière Maastricht logo
Bekijk vacatures

Meer artikelen

  1. Hoe ondernemer Jimmy Devilee kostenpost omzet in winst
  2. Hoe ga je om met verdachte gasten in je hotel? 'Dronken, vol adrenaline of erger'
  3. Zo bouw je een goed team van medewerkers
  4. Zes tips voor teamgesprek over seksueel grensoverschrijdend gedrag
  5. Bij bekroond Rozewied staan Ferdy en Noëmie om en om in de keuken
  1. Deze hotels gaan aan kop in Publieksprijs Dutch Hotel Award
  2. Omgang met je medewerkers: 'Wees geen baas, maar een coach'
  3. Tien tips om een goede teamleider horeca te worden
  4. Zelfsturend team in de horeca: zo werkt het
  5. Goed samenwerken als team: benut persoonlijke eigenschappen
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen