Deze hotels gaan aan kop in Publieksprijs Dutch Hotel Award

Deze hotels gaan aan kop in Publieksprijs Dutch Hotel Award
Wie wordt de opvolger van Landgoed Hotel Groot Warnsborn, winnaar van de publieksprijs 2023?

Alle 10 genomineerden van de Dutch Hotel Award doen mee aan de Publieksprijs. Deze 3 hotels staan voorlopig bovenaan. Stemmen kan nog tot en met 5 juni.

Vanaf het moment dat de 10 genomineerden voor de Dutch Hotel Award bekend werden gemaakt, begon ook de strijd om de Publieksprijs. Dit is de laatste tussenstand in die Publieksprijs van de Dutch Hotel Award 2024.

Voorlopige Top 3:

(in willekeurige volgorde)

  • Flonk Hotel, Groningen
  • Motto by Hilton, Rotterdam Blaak
  • De Nederlanden, Vreeland

De onderlinge verschillen in aantal stemmen zijn klein, soms maar enkele tientallen stemmen. Dus in de komende weken kan nog van alles gebeuren in de tussenstand van de Publieksprijs van de Dutch Hotel Award 2024. Tot en met 5 juni kan op alle tien genomineerde hotels worden gestemd. Het hotel met de meeste stemmen krijgt bij de uitreiking van de Dutch Hotel Award 2024 de Publieksprijs overhandigd.

Stem hieronder op jouw favoriet voor de Publieksprijs:

Halve finale 

Vijf hotelmanagementteams zijn inmiddels doorgedrongen tot de finale. Zij presenteren zich op 16 mei in de Heineken Experience aan de jury. Daarbij krijgt elk team precies 15 minuten om met een powerpitch die jury te overtuigen dat zij een plek in de finale verdienen. De jury let daarbij op originaliteit en op de invulling van het thema van de Dutch Hotel Award 2024: High tech, high touch.

Geïnteresseerden die de halve finale in de Heineken Experience willen bijwonen zijn meer dan welkom! Zij kunnen een mail sturen naar info@dutchhotelaward.nl

Finalisten 

De dag na de halve finale, vrijdag 17 mei, worden de drie finalisten bekendgemaakt. Zij krijgen op 6 juni elk precies 2 uur bezoek van de jury. Tijdens dat bezoek heeft het managementteam nog éénmaal de kans de jury te overtuigen waarom zij de Dutch Hotel Award 2024 moeten winnen. Ook presenteert het team de resultaten van de finaleopdracht, die ze bij het bekendmaken van de finalisten ontvangen.

Het managementteam dat bij dat finalebezoek de meeste indruk maakt, de finaleopdracht op de beste of meest originele manier invult én laat zien dat het thema High tech, high touch het hotel op het lijf is geschreven, wint de 19e editie van de Dutch Hotel Award.  

Bekijk deze collectie

Gastbenadering

Ontdek de essentie van gastvrijheid en bijverkoop in de horeca met deze nieuwe collectie. Van gastvrijheidslessen tot effectieve klachtenafhandelingstechnieken, wij bieden waardevolle inzichten voor het creëren van positieve ervaringen. Leer hoe medewerkers een blijvende indruk kunnen achterlaten en ontdek strategieën om bijverkoop te stimuleren.