Ontknoping Dutch Hotel Award: wie is de winnaar?

Ontknoping Dutch Hotel Award: wie is de winnaar?
Kasteel, Kerckebosch, Zeist

De hoofdjury van de Dutch Hotel Award heeft op 6 juni de drie finalisten bezocht. De managementteams van Flonk Hotel Groningen Zuid, Kasteel Kerckebosch en Conscious Hotel Westerpark kregen twee uur de tijd om nog één keer alles uit de kast te halen en de jury te overtuigen van hun kwaliteiten. Tevens is er een Publieksprijs verbonden aan deze wedstrijd.

De jury beoordeelde de creativiteit, bewezen successen, invulling van het thema en de uitvoering van de finaleopdracht. Tegelijkertijd werd er door gasten gestemd op de Publiekprijs. Juryvoorzitter Bas Tolmeijer maakt in onderstaande video bekend wie de winnaar is.

Die finale-opdracht luidde dit jaar: 'Verander een onderdeel van je (hotel)proces) van high touch naar high tech en vice versa en deel je ervaringen tijdens het jurybezoek. De opdracht moet (en kan) worden uitgevoerd met een beperkt budget.'

Dutch Hotel Award

De Dutch Hotel Award (DHA) is een initiatief van Trust Hospitality en vormt een jaarlijkse wedstrijd voor hotelmanagementteams. DHA heeft tot doel de creativiteit en het professionalisme in de hotellerie te vergroten. De wedstrijd wordt mogelijk gemaakt door ING, Heineken, Hotelschool The Hague en Misset Horeca.

De jury bestaat uit (v.l.n.r.) Regine von Stieglitz van Hotelschool The Hague, juryvoorzitter Bas Tolmeijer, initiatiefnemer Francesco Monaco, sector banker leisure Sjuk Akkerman van ING, hoofdredacteur van Misset Horeca Marjon Prummel, Bart Meinen van Heineken en Sander Allegro, eigenaar van Allegro INN Ovations en voorzitter van Quality Lodgings.

Bekijk deze collectie

Gastbenadering

Ontdek de essentie van gastvrijheid en bijverkoop in de horeca met deze nieuwe collectie. Van gastvrijheidslessen tot effectieve klachtenafhandelingstechnieken, wij bieden waardevolle inzichten voor het creëren van positieve ervaringen. Leer hoe medewerkers een blijvende indruk kunnen achterlaten en ontdek strategieën om bijverkoop te stimuleren.