Sweet Lake Wellness B.V.
Rouwbeleid in de horeca: hoe NielZ structuur brengt in dit emotioneel beladen onderwerp
Vroeg of laat wordt iedere ondernemer ermee geconfronteerd: een overlijden.

Vroeg of laat wordt iedere ondernemer ermee geconfronteerd: een overlijden.

Als er sprake is van een hoog ziekteverzuim bij een horecamedewerker, dan is het tijd voor een gesprek.

Vaak een groot dilemma op de werkvloer: hoe gaan we om met seksueel grensoverschrijdend gedrag?

Een horecabedrijf kan niet zonder personeel. Koken, afwassen, gasten bedienen, de marketing; je kunt het niet allemaal zelf doen als ondernemer. En personeel betaal je een salaris. Maar hoe bepaal je het salaris van je werknemer? Wat kost horecapersoneel?

UWV heeft een stappenplan ontwikkeld voor re-integratie van langdurig zieke werknemers.

Hoewel het verzuim in de horeca relatief laag is, kan het niet laag genoeg zijn voor een ondernemer. Een ongelukje met de fiets kun je moeilijk voorkomen. Maar veel verzuim heeft een niet medische oorzaak en daar kun je wel iets tegen doen. Zeven tips.