Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Alles over Personeel ziekte en verzuim

  • Digitalisering18 apr. 25

    Online tool maakt aanpak seksueel grensoverschrijdend gedrag makkelijker

    Vaak een groot dilemma op de werkvloer: hoe gaan we om met seksueel grensoverschrijdend gedrag?

  • Personeel loon19 mrt. 25

    Hoe is het loon van horecamedewerkers opgebouwd en wat kost het?

    Een horecabedrijf kan niet zonder personeel. Koken, afwassen, gasten bedienen, de marketing; je kunt het niet allemaal zelf doen als ondernemer. En personeel betaal je een salaris. Maar hoe bepaal je het salaris van je werknemer? Wat kost horecapersoneel?

  • Personeel22 nov. 24

    Stappenplan voor re-integratie langdurig zieke werknemers

    UWV heeft een stappenplan ontwikkeld voor re-integratie van langdurig zieke werknemers.

  • Personeel ziekte en verzuim8 nov. 24

    Zo voer je een verzuimgesprek met een medewerker die vaak ziek is

    Als er sprake is van een hoog ziekteverzuim bij een horecamedewerker, dan is het tijd voor een gesprek.

  • Personeel ziekte en verzuim13 okt. 24

    7 tips om verzuim in de horeca te voorkomen

    Hoewel het verzuim in de horeca relatief laag is, kan het niet laag genoeg zijn voor een ondernemer. Een ongelukje met de fiets kun je moeilijk voorkomen. Maar veel verzuim heeft een niet medische oorzaak en daar kun je wel iets tegen doen. Zeven tips.

  • Personeel ziekte en verzuim19 jul. 24

    Daling ziekteverzuim in 2023 sterkst in horeca

    Volgens het CBS is het ziekteverzuim van werknemers in 2023 afgenomen. Dat is voor het eerst in acht jaar. Het percentage ziekmeldingen daalde van 5,6 procent in 2022 naar 5,3 procent. De daling was het sterkst in de horeca.

  1. Vacatures

  2. Lumière Maastricht

    Bedrijfsmanager Horeca

    Lumière Maastricht logo
Bekijk vacatures

Meer artikelen

  1. DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station investeert in welzijn
  2. Loonclaim zieke horecamedewerker afgewezen mede dankzij verzuimregels ondernemer
  3. Loondoorbetaling bij ziekte: hoe zit het precies?
  1. Horecawerknemer komt niet opdagen: 8 vragen (en 5 tips)
  2. Mag je als horecaondernemer om een doktersbriefje vragen?
  3. Mag je als horecaondernemer een ziekmelding weigeren?
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen