
Chefs van de Chefs’ Irish Beef Club ontwikkelden onlangs nieuwe wereldse stoofgerechten met grasgevoerd Iers rundvlees. Twee chefs delen hun...
Chefs van de Chefs’ Irish Beef Club ontwikkelden onlangs nieuwe wereldse stoofgerechten met grasgevoerd Iers rundvlees. Twee chefs delen hun...
Het wildseizoen komt eraan, maar het idyllische beeld van een jager die vanuit de achterbak van zijn jeep een hert of wildzwijn naar het restaurant...
Veel strandpaviljoens moeten nog steeds ieder jaar afgebroken worden en 3 of 4 maanden later worden ze weer opgebouwd. Waarom is dat eigenlijk? En...
Op de tiende editie van de oogstdag zetten Rotterdamse patatboer Bram Ladage en hun aardappelleverancier Novifarm één van de duurzaamste gewassen van...
Hoe val je als eetgelegenheid nog op met asperges? Natuurlijk, de klassieker zal niet ontbreken op het menu, maar er zijn natuurlijk ook andere...
Radiomaker en muzikant Edwin Evers heeft vandaag in de visafslag van het Zeeuwse Colijnsplaat de eerste Oosterscheldekreeft voor een bedrag van...
De wisselende seizoensproducten zijn bij Kwalitaria al een aantal jaar een vast onderdeel van het assortiment. Elk seizoen verschijnen er vijf à zes...
De Stichting Vis & Seizoen wil de visconsumptie en het visaanbod in de horeca structureel verduurzamen. In dit recept is de hoofdrol weggelegd voor...
Het blijft moeilijk voor veel horecabedrijven. En waar sommige horecabedrijven steeds iets meer vertrouwen krijgen in de toekomst, is het voor de...
Bij mosselen serveer je meestal (stok)brood, frites of een frisse salade. Daarnaast horen bij mosselen sauzen. Populaire smaken zijn knoflooksaus,...