1. Een derde ondernemers ervaart veel regeldruk
  2. Groningen grijpt in: nachtleven horeca moet veiliger
  3. Illegale tewerkstelling en kinderarbeid bij controles horeca Groningen
  4. Vertrouw bij bedrijfsovername niet blind op oude vergunningen
  5. Verkiezingsuitslag Misset Horeca: Zo denken horecaondernemers over het ondernemersklimaat
  6. Doe mee aan de verkiezingspoll van Misset Horeca
  7. Uitzendkracht straks even duur als vaste medewerker: Wat betekent nieuwe cao-regeling?
  8. Horeca Enschede verbijsterd over blurring terrassen
  9. Burgemeester Halsema teruggefloten door rechter: sluiting van half jaar disproportioneel
  10. Boetes van de overheid: 'Het kan zinvol zijn om tegen de hoogte bezwaar te maken'
  11. Eigenaar golfclub spuwt vuur na alcoholverbod
  12. Aziatische restaurants naar de Tweede Kamer om tekort aan chefs
  13. Motie bijschrijfplicht leidinggevenden aangenomen: oplossing voor regeldruk
  14. Horeca Utrechtse Heuvelrug krijgt knauw door wolf Bram
  15. KHN rekent nog altijd op terugdraaien btw-verhoging
  1. Gasten Van der Valk opgelicht door hackers
  2. Deze vergunningen heb je nodig voor het exploiteren van een horecazaak
  3. KHN luidt noodklok hotellerie met magazine 'slapeloze nachten'
  4. Raad van State kan Bibob weigering exploitatievergunning terugdraaien
  5. Arbeidsinspectie gaat horeca extra controleren op psychosociale arbeidsbelasting
  6. Bijna 1100 Nederlandse hotels doen mee met claim tegen Booking
  7. Handhavingsacties van gemeenten bij overtreding terrasregels
  8. Zo regel je een vergunning voor een winterterras. Start op tijd!
  9. Utrechtse horeca eist nieuwe regelgeving voor ondernemers
  10. Hoe ga je om met bedrijfsongevallen in de horeca?
  11. Horeca verdeeld over rookvrije toekomst: 'Laat ondernemers met rust'
  12. Dit zijn de regels voor vakantiewerk door scholieren
  13. Al ruim 130.000 aanmeldingen voor massaclaim tegen Booking.com
  14. Grote rechtszaak op komst: 'Horeca heeft sinds 1992 teveel afgedragen aan Visa en Mastercard'
  15. Veilig werken in de horeca: een risico-inventarisatie en -evaluatie is verplicht