1. Bijna 1100 Nederlandse hotels doen mee met claim tegen Booking
  2. Handhavingsacties van gemeenten bij overtreding terrasregels
  3. Zo regel je een vergunning voor een winterterras. Start op tijd!
  4. Utrechtse horeca eist nieuwe regelgeving voor ondernemers
  5. Hoe ga je om met bedrijfsongevallen in de horeca?
  6. Horeca verdeeld over rookvrije toekomst: 'Laat ondernemers met rust'
  7. Dit zijn de regels voor vakantiewerk door scholieren
  8. Al ruim 130.000 aanmeldingen voor massaclaim tegen Booking.com
  9. Grote rechtszaak op komst: 'Horeca heeft sinds 1992 teveel afgedragen aan Visa en Mastercard'
  10. Veilig werken in de horeca: een risico-inventarisatie en -evaluatie is verplicht
  11. Megaclaim tegen Booking.com in de maak
  12. Bedrijfsbeëindiging via een faillissement hoe werkt dat?
  13. Gedwongen sluiting door NAVO-top: 'Het geeft onrust, onzekerheid en frustratie'
  14. Hoe ga je als horecaondernemer om met publicaties van de NVWA?
  15. Collectieve claim tegen Booking.com: dit moet je weten om je aan te sluiten
  1. Restaurant 1e Klasse op Amsterdam CS moet acht ton terugbetalen en pand verlaten
  2. Vergunningskosten voor broodjes- of koffiezaak flink gestegen
  3. Nieuwe bestel- en vrachtauto's op fossiele brandstof hebben geen toegang tot zero-emissiezones
  4. Hoe lang tellen strafbare feiten mee in een Wet Bibob onderzoek?
  5. Onderzoek: Gasten vermijden restaurants met slechte toilethygiëne
  6. Welke geluidsnormen gelden er op het horecaterras?
  7. Advocaat waarschuwt: meldplicht 'ongewoon voorval' bij lekkage koelmachines
  8. Horecamakelaar Adhoc moet 180.000 euro betalen na dubbele verkoop restaurant
  9. Bingo en bier straks weer mogelijk in het café
  10. Horeca Ontwikkel Platform van start, wat betekent dit voor jou als horecaondernemer?
  11. Advocaat over Wet Bibob: 'Ga niet in zee met mensen die voor jou wel 'op de vergunning willen staan''
  12. NVWA: Toename spoedsluitingen in horeca door plaagdieren
  13. De NVWA voert inspecties uit in de horeca: hoe bereid je je voor?
  14. Arbeidsinspectie controleert en beboet horecaondernemers vaker
  15. 7 op de 10 jonge vrouwen in horeca ervaart grensoverschrijdend gedrag