Misset Horeca
Misset Horeca
  • ONDERNEMEN
  • PERSONEEL
  • TERRAS
  • KEUKEN
  • INTERIEUR
  • TRENDS
InloggenAbonneren

Alles over Tips Personeel

Moxy Schiphol

Dit is het eerste hotel in Nederland met standaard 4-daagse werkweek

Moxy Amsterdam Schiphol Airport is per 1 januari van dit jaar een pilot gestart waarin fulltime medewerkers standaard vier dagen per week werken....

Rooster maken: hoe plan je medewerkers optimaal in?

Rooster maken: hoe plan je medewerkers optimaal in?

Een personeelsplanning maken voor je restaurant, hotel of café kan een hele puzzel zijn. Wie rooster je wanneer in? Wat is een goede bezetting? Wat...

Oplossing personeelstekort horeca: zo pakken horecaondernemers het aan

Oplossing personeelstekort horeca: zo pakken horecaondernemers het aan

Met het prangende personeelstekort in de horeca is het lastig om nieuwe medewerkers te vinden. Welke creatieve oplossingen vonden ondernemers om...

Mag je als horecaondernemer om een doktersbriefje vragen?

Mag je als horecaondernemer om een doktersbriefje vragen?

Misset Horeca behandelt maandelijks een veel gestelde vraag op gebied van personeel. Deze keer: Mag je als horecaondernemer om een doktersbriefje...

Mag je als horecaondernemer een ziekmelding weigeren?

Mag je als horecaondernemer een ziekmelding weigeren?

Misset Horeca behandelt veel gestelde vragen op gebied van horecapersoneel. Deze keer: Mag je als horeca werkgever een ziekmelding weigeren?

10 tips voor het motiveren van horecapersoneel

10 tips voor het motiveren van horecapersoneel

Het ideaalbeeld is een team medewerkers dat elke dag vol goede moed en met een brede glimlach op het gezicht aan het werk is. Geen enkele klus is te...

Horecawerknemer komt niet opdagen: 8 vragen (en 5 tips)

Horecawerknemer komt niet opdagen: 8 vragen (en 5 tips)

Rick komt niet opdagen. En hij heeft zich niet ziekgemeld op het werk. Niemand weet waar hij is. Wat doe je dan? Wat moet je als horeca ondernemer...

Sneaker, veiligheidsschoen of een klomp? Welke werkschoenen horeca heb jij aan?

Welke werkschoenen draag je in de horeca?

Welke schoenen draag jij op je werk in de horeca? Deze simpele vraag popt regelmatig op onder horecamensen. Want iedereen kent het: veel staan en...

Hoe zit het met werktijden en rusttijden in de horeca

Hoe zit het met werktijden en rusttijden in de horeca

Hoe zit het met de werktijden horeca? Wanneer mag je tijden wijzigen? Hoe zit het met het doorbetalen van (rook)pauzes? En hoeveel pauze moet ik...

Medewerker van Centraal in Baarlo, de nummer 3 van de Terras Top 100 2022.  Foto's: Marcel van Hoorn.

Gastvrij op het terras ondanks personeelstekort: hoe doe je dat?

Hoe zorg je nu voor de ultieme terraservaring, terwijl er een schrijnend tekort is aan personeel, de kosten alleen maar stijgen en de coronacrisis...

Volgende pagina
Bekijk vacatures

Branches

  • Restaurant
  • Hotel
  • Café
  • Fastservice
  • Catering

Volg Misset Horeca

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

Thema's

  • Interieur
  • Personeel
  • Terras
  • Keuken
  • Starter

Services

  • Abonneren
  • Nieuwsbrieven
  • Adverteren
  • Digitaal magazine
  • Over Misset Horeca

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen