1. Zijn horecamedewerkers verplicht om tijdens feestdagen te werken?
  2. Brita Röhl pionier van boutique hotel 717: 'Sterren als Kylie Minogue zoeken veiligheid en service'
  3. Aziatische horeca stapt naar rechter om schrappen specifieke functie-eisen Aziatische koks
  4. 371 terrassen onder de loep: hier laten ondernemers het liggen
  5. Hoe is het loon van horecamedewerkers opgebouwd en wat kost het?
  6. Dag van de Leermeester in teken van generaties: Waarom blijven de Gen X'ers waardevol?
  7. Waardevolle f&b-lessen voor hoteliers tijdens Independent Hotel Show
  8. Château Neercanne verwelkomt Thijs van Esveld als nieuwe directeur
  9. Nieuwe directeuren voor Landgoed Lauswolt én Landgoed De Wilmersberg
  10. Chef Willem-Pieter van Dreumel verlaat Koninklijk Huis voor een nieuwe uitdaging
  11. 7 op de 10 jonge vrouwen in horeca ervaart grensoverschrijdend gedrag
  12. Dit zijn de wetten in het arbeidsrecht waar je als horecaondernemer aan moet voldoen
  13. Horecamedewerkers aannemen: wat moet je weten én doen
  14. Ramadan op de werkvloer: zo ga je ermee om
  15. KHN-voorzitter Marijke Vuik: 'Vijf generaties, één werkvloer: hoe maak je er een succes van?'
  1. Studentenrestaurant in The College Hotel gaat officieel door als The Dean
  2. Voorbereiding op het terrasseizoen: De toverformule van Nielz
  3. Sterrenrondrit maakt toekomstige chefs warm voor het vak
  4. Waarom het altijd vol zit bij visrestaurant Crabbetje: het geheim van de chef
  5. Bastiaan Klomp is de nieuwe directeur van Château St. Gerlach
  6. Nick Ruijters en Bart Klomp nieuwe managers bij Lievergoed Collectie
  7. Joost van der Minne general manager bij Hotel Kasteel Gemert Eindhoven
  8. Tips voor het aantrekken en behouden van horecatalent
  9. Instructierecht in de horeca: 'Is kwartier voor tijd aanwezig betaalde arbeid?'
  10. Gastheer Geurt Jan Heikamp van de Koning van Denemarken is Toppr van 2024
  11. Commando Ray Klaassens over horecaleiderschap: 'Team kopieert gedrag leider'
  12. Horeca-cao 2025-2026: nieuwe loontabellen en stappenplan voor loonberekening
  13. Hoe ga je om met bedrijfsongevallen in de horeca?
  14. 5000 euro voor dreigende leerling-kok die ontslag aanvocht
  15. Zo zit het met vakantie aanvragen, een verzoek weigeren en het vakantiegeld