Alles over Personeel

Emile van der Staak, chef en eigenaar van De Nieuwe Winkel

Emile van der Staak van de Nieuwe Winkel**: 'Je hebt impact als je de allerbeste best'

Met elke award die Emile van der Staak van De Nieuwe Winkel** in Nijmegen ontvangt, groeit de interesse voor zijn botanische keuken. Elk weekend...

De voordelen én noodzaak om een erkend leerbedrijf te worden in de horeca

De voordelen én noodzaak om een erkend leerbedrijf te worden in de horeca

Het loont de moeite om erkend leerbedrijf in de horeca te zijn. Voor zowel de leerling als de meester. Maar hoe word je dat? En wat zijn de voordelen?

Hoe gaan horecaondernemers om met zzp'ers? 'Doe in ieder geval je huiswerk'

Hoe gaan horecaondernemers om met zzp'ers? 'Doe in ieder geval je huiswerk'

Hoe gaan horecaondernemers om met de inzet van zzp'ers? Zijn deze flexibele krachten een uitkomst en brengen ze expertise mee, of zijn ze te duur en...

Loonclaim zieke horecamedewerker afgewezen mede dankzij verzuimregels ondernemer

Loonclaim zieke horecamedewerker afgewezen mede dankzij verzuimregels ondernemer

Kim Aupers, advocaat bij Meester Advocaten, deelt maandelijks haar rechtszaken die relevant zijn voor horecaondernemers. Dit keer gaat het over een...

Checklist horecapersoneel: alles wat moet je weten over werven, binden, contracten en cao

Checklist horecapersoneel: alles wat moet je weten over werven, binden, contracten en cao

Geen onderwerp dat meer besproken wordt in de horeca dan het personeel. Aannemen van horecapersoneel, behouden, en belonen. In dit artikel bundelt...

Hotelmedewerkers mogen dromen waarmaken op kosten van de zaak

Hotelmedewerkers mogen dromen waarmaken op kosten van de zaak

Bedrijven zijn steeds vaker op zoek naar manieren om medewerkers aan hen te binden. Het Nederlandse hotelmanagementbedrijf International Hotel...

Jolijn Middelhoff met Hans Duyf voor Pasta e Basta  in Amsterdam. Foto-credits: Cor Salverius.

Medewerker neemt Pasta e Basta over van Hans Duijf: ziel blijft behouden

Ondernemer Hans Duijf, oprichter en eigenaar van Pasta e Basta, heeft zijn geliefde zaak overgedragen aan één van zijn medewerkers Jolijn Middelhoff....

Nelson Tanate, head-chef van De Librije***. Foto-credits Jan Willem Schouten

Nelson Tanate, headchef De Librije***: 'Ook wij moeten nadenken over pricing en zorgen...

Nelson Tanate, headchef en mede-eigenaar van De Librije*** gaf tijdens Horeca Vabeurs Hardenberg een masterclass koken. Daarna vertelde hij over de...

IntercityHotel is klaar voor nieuwe generatie gasten én medewerkers

IntercityHotel is klaar voor nieuwe generatie gasten én medewerkers

Comfort, service, flexibiliteit en gemak; zo wil IntercityHotel de nieuwste generatie hotelgasten enthousiasmeren. Het hotelmerk doet dat onder meer...

Joséphine Veenstra, student aan de plant based-koksopleiding in Amsterdam.

Drie aanstormende horecaprofessionals vertellen over het vak en hun ambities

Hoewel het voor horecaondernemers niet altijd eenvoudig is om de jeugd aan zich te binden, dromen er nog altijd tal van jongeren van een mooie...