Stappenplan: zo pak je een functioneringsgesprek aan
Hoe voer je een beoordelings- of functioneringsgesprek met je medewerkers?

Hoe voer je een beoordelings- of functioneringsgesprek met je medewerkers?

Maarten Kievit, die sous-chef was bij De Kromme Watergang, maakt de stap naar het keukenteam van Rootsch in Zierikzee. Dat meldt PZC.

Er zijn regels rondom ouderschapsverlof. Hoe werkt het met aanvragen en het uitbetalen van dit betaalde verlof. 11 praktische vragen.

In de hotellerie zijn er soms verdachte gasten die je stevig op de proef stellen. Joost van Damme is eigenaar van de groep Onilio en een ervaren hotelier. Voor de serie 'Hoe ga je om met..' van Misset Horeca deelt hij zijn ervaringen over hoe om te gaan met rare snuiters in je hotel.

Horecaondernemers opgelet: uitzendkrachten krijgen vanaf 1 januari 2026 gelijkwaardige arbeidsvoorwaarden.

Medewerkers van je horecabedrijf hebben het wettelijke recht op zorgverlof.