1. Vegan restaurant Mama Gaia uit Haarlem stopt ermee
  2. Eerste plant-based chefs slagen met vlag en wimpel voor hun diploma
  3. GesponsordArla Jörd Haver Barista: 'Je favoriete koffie in een plantaardige variant'
  4. Horeca krijgt concrete hulp bij verduurzamen menukaart
  5. Groenten vormen basis bij Bistro 't Bloemendaeltje: 'Behandel ze net zoals vlees'
  6. Emile van der Staak van de Nieuwe Winkel**: 'Je hebt impact als je de allerbeste bent'
  7. Gesponsord'De proteïnebasis voor jouw vega-gerechten'
  8. Jonge koks mogen geen stage lopen bij De Nieuwe Winkel**: 'Tenzij we met vlees gaan werken'
  9. Dochter verslaat vader: Audrey Biermans wint NK Lekkerste Vegan Burger
  10. Van omelet tot pork belly: 9 opvallende plantaardige alternatieven voor vlees, vis en ei gespot op de Anuga
  11. Yornie van Dijk wint Green Chef's Hat
  12. Elf bedrijfscateraars gaan voor 60 procent plantaardige eiwitten
  13. Onderzoek onder vijf ketens: Subway meeste vegan opties
  14. Sugo Pizza innoveert met plantaardig: 'Gasten verwonderen met de Redefine Lamskebab en Pulled Pork'
  15. Karma Kebab haalt 2 miljoen kapitaal op voor internationale groei
  1. Sugo Pizza kiest voor plantaardig als (nieuwe) standaard
  2. Plantaardige snackbar Mon-o Fastfood opent in Tilburg
  3. Finalisten Green Chef's Hat bekendgemaakt
  4. 15x plantaardige melk voor cappuccino, ook zuivelmerken gaan melkvrij
  5. YB (Yoghurt Barn) stopt met horeca en sluit alle vestigingen
  6. Opmars groente zet door: ook in desserts
  7. Plantaardige casual dining concept Vegitalian groeit door
  8. Veganistische snackbar Last Vegas breidt uit met foodtruck
  9. Eindhovens vleesrestaurant Mr. Meat gaat volledig vegetarisch
  10. Snelle groei voor virtueel franchiseconcept Vegan Burger Brothers
  11. Loetje over de plantaardige biefstuk: '1 op de 10 verkochte biefstuk Bali's is een 0.0'
  12. Nom Nom Nom: 'Revolutionair concept voor de fastfoodwereld'
  13. Ron Blaauw lanceert de Veganuary Box
  14. 1e én 2e plek voor vader en dochter Biermans NK Lekkerste Vegan Burger
  15. Aziatisch en vegan: 'Dit doen wij al eeuwen'