Alles over Vegan

Groenten vormen basis bij Bistro 't Bloemendaeltje: 'Behandel ze net zoals vlees'

Groenten vormen basis bij Bistro 't Bloemendaeltje: 'Behandel ze net zoals vlees'

'Plantaardig en bescheiden in vlees'. Dat is het motto van Bistro 't Bloemendaeltje in Amersfoort. Dit kleine restaurant met tien tafels serveert één...

Emile van der Staak, chef en eigenaar van De Nieuwe Winkel

Emile van der Staak van de Nieuwe Winkel**: 'Je hebt impact als je de allerbeste bent'

Met elke award die Emile van der Staak van De Nieuwe Winkel** in Nijmegen ontvangt, groeit de interesse voor zijn botanische keuken. Elk weekend...

'De proteïnebasis voor jouw vega-gerechten'

'De proteïnebasis voor jouw vega-gerechten'

Nestlé Professional biedt onder het label GARDEN GOURMET oplossingen voor chefs voor de eiwittransitie in hun menu. SVH Meesterkok Marcel de Leeuw...

Emile van der Staak (foto: Koos Groenewold)

Jonge koks mogen geen stage lopen bij De Nieuwe Winkel**: 'Tenzij we met vlees gaan...

Beginnende Nederlandse koks die graag stage willen lopen bij toprestaurant De Nieuwe Winkel** in Nijmegen, krijgen daar van hun opleiding zeker niet...

Dochter verslaat vader: Audrey Biermans wint NK Lekkerste Vegan Burger

Dochter verslaat vader: Audrey Biermans wint NK Lekkerste Vegan Burger

Audrey Biermans van Vitam heeft een bijzondere prestatie geleverd tijdens het NK Lekkerste Vegan Burger op de Horecava: waar ze vorig jaar tweede...

Vegan No Egg White van Schouten.

Van omelet tot pork belly: 9 opvallende plantaardige alternatieven voor vlees, vis en ei...

Een van de grote foodbeurzen in Europa - Anuga - is weer neergestreken in Keulen. Op de beurs was veel aandacht voor plantaardige producten. Ook...

Fotocredits: Charlotte Mauritz - Annoncé Management.

Yornie van Dijk wint Green Chef's Hat

Op maandag 18 september vond tijdens Gastvrij Rotterdam de finale plaats van de nieuwe wedstrijd van het Gastronomisch Gilde, de Green Chef's Hat....

Elf bedrijfscateraars gaan voor 60 procent plantaardige eiwitten

Elf bedrijfscateraars gaan voor 60 procent plantaardige eiwitten

Elf bedrijfscateraars committeren zich aan de 'meer plant, minder dier'-doelstelling van Wakker Dier. In 2030 is minimaal zestig procent van de...

Subway Alkmaar

Onderzoek onder vijf ketens: Subway meeste vegan opties

Op basis van onderzoek onder vijf grote in Nederland opererende fastserviceketens heeft Subway de meeste veganistische opties. ProVeg International...

Sugo Pizza innoveert met plantaardig: 'Gasten verwonderen met de Redefine Lamskebab en Pulled Pork'

Sugo Pizza innoveert met plantaardig: 'Gasten verwonderen met de Redefine Lamskebab en...

Sugo Pizza heeft de menukaart omgedraaid. In plaats van een aparte categorie plantaardig wordt er nu expliciet vermeld of een gerecht vlees, vis of...