1. Flore is vijfde beste groenterestaurant ter wereld; 15 zaken in top 100 van We're Smart
  2. Zilver en Sustainability Award voor Nederland op Global Chef Challenge
  3. Emile Van der Staak bekroond tot 'Untouchable'
  4. Vegan restaurant Mama Gaia uit Haarlem stopt ermee
  5. Eerste plant-based chefs slagen met vlag en wimpel voor hun diploma
  6. GesponsordArla Jörd Haver Barista: 'Je favoriete koffie in een plantaardige variant'
  7. Horeca krijgt concrete hulp bij verduurzamen menukaart
  8. Groenten vormen basis bij Bistro 't Bloemendaeltje: 'Behandel ze net zoals vlees'
  9. Emile van der Staak van de Nieuwe Winkel**: 'Je hebt impact als je de allerbeste bent'
  10. Gesponsord'De proteïnebasis voor jouw vega-gerechten'
  11. Jonge koks mogen geen stage lopen bij De Nieuwe Winkel**: 'Tenzij we met vlees gaan werken'
  12. Dochter verslaat vader: Audrey Biermans wint NK Lekkerste Vegan Burger
  13. Van omelet tot pork belly: 9 opvallende plantaardige alternatieven voor vlees, vis en ei gespot op de Anuga
  14. Yornie van Dijk wint Green Chef's Hat
  15. Elf bedrijfscateraars gaan voor 60 procent plantaardige eiwitten
  1. Onderzoek onder vijf ketens: Subway meeste vegan opties
  2. Sugo Pizza innoveert met plantaardig: 'Gasten verwonderen met de Redefine Lamskebab en Pulled Pork'
  3. Karma Kebab haalt 2 miljoen kapitaal op voor internationale groei
  4. Sugo Pizza kiest voor plantaardig als (nieuwe) standaard
  5. Plantaardige snackbar Mon-o Fastfood opent in Tilburg
  6. Finalisten Green Chef's Hat bekendgemaakt
  7. 15x plantaardige melk voor cappuccino, ook zuivelmerken gaan melkvrij
  8. YB (Yoghurt Barn) stopt met horeca en sluit alle vestigingen
  9. Opmars groente zet door: ook in desserts
  10. Plantaardige casual dining concept Vegitalian groeit door
  11. Veganistische snackbar Last Vegas breidt uit met foodtruck
  12. Eindhovens vleesrestaurant Mr. Meat gaat volledig vegetarisch
  13. Snelle groei voor virtueel franchiseconcept Vegan Burger Brothers
  14. Loetje over de plantaardige biefstuk: '1 op de 10 verkochte biefstuk Bali's is een 0.0'
  15. Nom Nom Nom: 'Revolutionair concept voor de fastfoodwereld'