
Loetje over de plantaardige biefstuk: ‘1 op de 10 verkochte biefstuk Bali’s is een 0.0'
Sinds juni vorig jaar staat een plantaardige biefstuk Bali 0.0 op de kaart bij restaurantketen Loetje. F&b-directeur Erik Theeuwes is tevreden. ‘We...
Sinds juni vorig jaar staat een plantaardige biefstuk Bali 0.0 op de kaart bij restaurantketen Loetje. F&b-directeur Erik Theeuwes is tevreden. ‘We...
Fastfood is óf betaalbaar, óf lekker, óf gezond. Het splinternieuwe Nom Nom Nom denkt echter de puzzel van deze ‘heilige drie-eenheid’ gelegd te...
Hij was al goed gevuld na het NK Lekkerste Broodje, maar nu barst de prijzenkast van vader Roland en dochter Audrey Biermans bijna uit elkaar. Ze...
Met de Chinese, Japanse, Koreaanse, Thaise én Indiase keuken presenteerden Aziatische ondernemers zich van hun vegan-kant. 'Plantaardige ingrediënten...
Anno 2022 kun je in de horeca niet meer om plantaardig heen. Voorwaarde is wel dat plantaardige vis- en vleesvervangers ontzettend lekker én...
In het nieuwe cultuurpaleis Amare in Den Haag bedienen de twee horecaconcepten Juni Stadskantine en Brasserie Amare meer dan duizend gasten per dag....
Vegan Finest Foods heeft een missie: een zo breed mogelijk aanbod plantaardige producten leveren aan met name de foodservice. Voor horecaondernemers...
Restaurantketen Loetje komt met een bijzondere toevoeging op de menukaart: als een van de eerste restaurantketens ter wereld heeft Loetje een...