Groenten vormen basis bij Bistro 't Bloemendaeltje: 'Behandel ze net zoals vlees'
'Plantaardig en bescheiden in vlees'. Dat is het motto van Bistro 't Bloemendaeltje in Amersfoort. Dit kleine restaurant met tien tafels serveert één...
'Plantaardig en bescheiden in vlees'. Dat is het motto van Bistro 't Bloemendaeltje in Amersfoort. Dit kleine restaurant met tien tafels serveert één...
Met elke award die Emile van der Staak van De Nieuwe Winkel** in Nijmegen ontvangt, groeit de interesse voor zijn botanische keuken. Elk weekend...
Nestlé Professional biedt onder het label GARDEN GOURMET oplossingen voor chefs voor de eiwittransitie in hun menu. SVH Meesterkok Marcel de Leeuw...
Beginnende Nederlandse koks die graag stage willen lopen bij toprestaurant De Nieuwe Winkel** in Nijmegen, krijgen daar van hun opleiding zeker niet...
Audrey Biermans van Vitam heeft een bijzondere prestatie geleverd tijdens het NK Lekkerste Vegan Burger op de Horecava: waar ze vorig jaar tweede...
Een van de grote foodbeurzen in Europa - Anuga - is weer neergestreken in Keulen. Op de beurs was veel aandacht voor plantaardige producten. Ook...
Op maandag 18 september vond tijdens Gastvrij Rotterdam de finale plaats van de nieuwe wedstrijd van het Gastronomisch Gilde, de Green Chef's Hat....
Elf bedrijfscateraars committeren zich aan de 'meer plant, minder dier'-doelstelling van Wakker Dier. In 2030 is minimaal zestig procent van de...
Op basis van onderzoek onder vijf grote in Nederland opererende fastserviceketens heeft Subway de meeste veganistische opties. ProVeg International...
Sugo Pizza heeft de menukaart omgedraaid. In plaats van een aparte categorie plantaardig wordt er nu expliciet vermeld of een gerecht vlees, vis of...