• Over Misset Horeca
  • Nieuwsbrieven
  • Vacatures
  • Partners
  • Events
  • Digitaal magazine
InloggenAbonneren
Misset Horeca
Misset Horeca
AbonnerenInloggen
  • Nieuws
  • Restaurant
  • Hotel
  • Café
  • Personeel
  • fastservice
  • Terras top 100
  • Michelin
  • Horecatrends 2023
  • Ondernemerstips
  • Terras
  • Interieur
  • Corona
  • Keuken
  • Starter
  • Lekker
  • GaultMillau
  • Terras Kickstart
  • Bier
  • Koffie
  • Catering
  • Productintroducties
  • Zoeken
AbonnerenInloggen
  • Over Misset Horeca
  • Nieuwsbrieven
  • Vacatures
  • Partners
  • Events
  • Digitaal magazine
Misset Horeca
Misset Horeca
  • Nieuws
  • Restaurant
  • Hotel
  • Café
  • Personeel
  • fastservice
  • Meer thema's...
    • Terras top 100
    • Michelin
    • Horecatrends 2023
    • Ondernemerstips
    • Terras
    • Interieur
    • Corona
    • Keuken
    • Starter
    • Lekker
    • GaultMillau
    • Terras Kickstart
    • Bier
    • Koffie
    • Catering
    • Productintroducties

Alles over Vegan

Loetje over de plantaardige biefstuk: ‘1 op de 10 verkochte biefstuk Bali’s is een 0.0'

Loetje over de plantaardige biefstuk: ‘1 op de 10 verkochte biefstuk Bali’s is een 0.0'

Sinds juni vorig jaar staat een plantaardige biefstuk Bali 0.0 op de kaart bij restaurantketen Loetje. F&b-directeur Erik Theeuwes is tevreden. ‘We...

Vlnr Diederik Ketellapper, Yorán Meijers en Ruben Vermijs.

Nom Nom Nom: 'Revolutionair concept voor de fastfoodwereld’

Fastfood is óf betaalbaar, óf lekker, óf gezond. Het splinternieuwe Nom Nom Nom denkt echter de puzzel van deze ‘heilige drie-eenheid’ gelegd te...

1e én 2e plek voor vader en dochter Biermans NK Lekkerste Vegan Burger

1e én 2e plek voor vader en dochter Biermans NK Lekkerste Vegan Burger

Hij was al goed gevuld na het NK Lekkerste Broodje, maar nu barst de prijzenkast van vader Roland en dochter Audrey Biermans bijna uit elkaar. Ze...

Aziatisch en vegan: 'Dit doen wij al eeuwen'

Aziatisch en vegan: 'Dit doen wij al eeuwen'

Met de Chinese, Japanse, Koreaanse, Thaise én Indiase keuken presenteerden Aziatische ondernemers zich van hun vegan-kant. 'Plantaardige ingrediënten...

PLNT: ‘We maken geen vleesvervangers, maar vleesopvolgers’

PLNT: ‘We maken geen vleesvervangers, maar vleesopvolgers’

Anno 2022 kun je in de horeca niet meer om plantaardig heen. Voorwaarde is wel dat plantaardige vis- en vleesvervangers ontzettend lekker én...

Vincent van der Zalm, eigenaar Amare Horeca.

Partnership Upfield Professional en Amare: de plant-based keuken van de toekomst

In het nieuwe cultuurpaleis Amare in Den Haag bedienen de twee horecaconcepten Juni Stadskantine en Brasserie Amare meer dan duizend gasten per dag....

Rosella D’angeli, CEO van Vegan Finest Foods.

Vegan Finest Foods levert ’s werelds grootste assortiment visvervangers

Vegan Finest Foods heeft een missie: een zo breed mogelijk aanbod plantaardige producten leveren aan met name de foodservice. Voor horecaondernemers...

De plantaardige Biefstuk Bali 0.0 van Loetje.

Loetje introduceert plantaardige biefstuk die smaakt en voelt als echt vlees

Restaurantketen Loetje komt met een bijzondere toevoeging op de menukaart: als een van de eerste restaurantketens ter wereld heeft Loetje een...

Bekijk vacatures

Branches

  • Restaurant
  • Hotel
  • Café
  • Fastservice
  • Catering

Volg Misset Horeca

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

Thema's

  • Interieur
  • Personeel
  • Terras
  • Keuken
  • Starter

Services

  • Abonneren
  • Nieuwsbrieven
  • Adverteren
  • Digitaal magazine
  • Over Misset Horeca

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen