Alles over Vegan

Fotocredits: Charlotte Mauritz - Annoncé Management.

Yornie van Dijk wint Green Chef's Hat

Op maandag 18 september vond tijdens Gastvrij Rotterdam de finale plaats van de nieuwe wedstrijd van het Gastronomisch Gilde, de Green Chef's Hat....

Elf bedrijfscateraars gaan voor 60 procent plantaardige eiwitten

Elf bedrijfscateraars gaan voor 60 procent plantaardige eiwitten

Elf bedrijfscateraars committeren zich aan de 'meer plant, minder dier'-doelstelling van Wakker Dier. In 2030 is minimaal zestig procent van de...

Subway Alkmaar

Onderzoek onder vijf ketens: Subway meeste vegan opties

Op basis van onderzoek onder vijf grote in Nederland opererende fastserviceketens heeft Subway de meeste veganistische opties. ProVeg International...

Sugo Pizza innoveert met plantaardig: 'Gasten verwonderen met de Redefine Lamskebab en Pulled Pork'

Sugo Pizza innoveert met plantaardig: 'Gasten verwonderen met de Redefine Lamskebab en...

Sugo Pizza heeft de menukaart omgedraaid. In plaats van een aparte categorie plantaardig wordt er nu expliciet vermeld of een gerecht vlees, vis of...

Karma Kebab haalt 2 miljoen kapitaal op voor internationale groei

Karma Kebab haalt 2 miljoen kapitaal op voor internationale groei

Het plantaardige merk Karma Kebab haalt 2 miljoen euro aan nieuw kapitaal op om haar keten van 'festival food bars' verder te laten groeien.

(C) Roel Dijkstra Fotografie / Foto : Fred Libochant

Rotterdam / SUGO / restaurant / pizza / ondernemers

Sugo Pizza kiest voor plantaardig als (nieuwe) standaard

Sugo Pizza gooit het roer om. Waar voorheen vegetarische producten gemarkeerd werden op de kaart, wordt nu achter gerechten met dierlijke producten...

Plantaardige snackbar Mon-o Fastfood opent in Tilburg

Plantaardige snackbar Mon-o Fastfood opent in Tilburg

In het centrum van Tilburg is Mon-o Fastfood geopend. Een 'echte snackbar' met een klassiek, maar wel volledig plantaardig assortiment. Het idee komt...

Finalisten Green Chef's Hat bekendgemaakt

Finalisten Green Chef's Hat bekendgemaakt

Op 18 september zal tijdens Gastvrij Rotterdam de finale plaatsvinden van de nieuwe wedstrijd van het Gastronomisch Gilde, de Green Chef's Hat. Het...

Vier verschillende plantaardige melkvarianten: soja, rijst, haver en amandel.

15x plantaardige melk voor cappuccino, ook zuivelmerken gaan melkvrij

Plantaardige melk om cappuccino's en latte mee te maken zit nog altijd flink in de lift. De bekende merken die dit segment groot maakten in Nederland...

Yoghurt Barn Rotterdam

YB (Yoghurt Barn) stopt met horeca en sluit alle vestigingen

Wouter Staal heeft de dertien vestigingen van YB (Yoghurt Barn) gesloten. Corona heeft de omzetten geen goed gedaan, waardoor de eigenaar geen...