Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Alles over Wils

  • Thomas Val van restaurant Wils
    Restaurant17 feb. 25

    Mycelium is een veelzijdig product: gaan we het ook terugzien in de Nederlandse horeca?

    Mycelium, het wortelnetwerk van paddenstoelen, kan weleens een interessant product worden voor ondernemers en chefs. Het groeit als kool, is eiwit- en vezelrijk en calorie-arm. 'We moeten het wel vooral als een smaakdráger zien.'

  • foto Nadia ten Wolde
    Duurzaamheid17 jun. 24

    Joris Bijdendijk over gevolg van duurzaamheid in Rijks*: 'Dat zag ik niet aankomen'

    Joris Bijdendijk heeft hele duidelijke ideeën hoe restaurants duurzamer kunnen worden, zo vertelde hij tijdens het Future Menus Chefs Connect, een event van Unilever op Buitenplaats Doornburgh in Maarssen. De executive chef van Rijks*, Wils* en Wils Bakery:  'De plofkip heeft minder impact, maar is dat wat je wil?'

  • Joris Bijdendijk
    Ondernemen6 feb. 24

    Joris Bijdendijk over relevant blijven als restaurant: 'Je móet continu bijschaven'

    Aanpassingsvermogen in de horeca is misschien wel belangrijker dan ooit, vertelde Joris Bijdendijk tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van New Chefs on the Block in Utrecht. De executive chef van Rijks*, Wils* en Wils Bakery deelde zakelijke inzichten met een groep van zo'n tweehonderd jonge professionals.

  • Wils6 feb. 24

    World's 50 Best Restaurants #33 El Chato komt koken bij restaurant Wils*

    Op 21 en 22 maart koken chef Joris Bijdendijk en chef Álvaro Clavijo samen tijdens een tweedaags gastchef evenement op het open vuur bij restaurant Wils in Amsterdam.

  • Mango met vanille panna cotta en spinazie jalapeno-ijs (Gaar)
    Vegan23 mrt. 23

    Opmars groente zet door: ook in desserts

    Door de vraag naar meer vega(n) gerechten, krijgt groente steeds meer ruimte op het bord. Maar niet alleen in de voor- en hoofdgerechten. De 'groente' ontwikkeling zet zich nu ook door in de desserts.

  • Amsterdam25 jan. 22

    Joris Bijdendijk opent Wils Bakery Café in Amsterdam-Zuid

    Joris Bijdendijk opent een nieuwe zaak aan het Amsterdamse Stadionplein. De horecagelegenheid, die Wils Bakery Café gaat heten, wordt een combinatie van een bakkerij en een bistro. Met dit concept wil de chef het bourgondische zusje van sterrenrestaurant Wils neerzetten.

  1. Vacatures

  2. Kuppens Management

    Ondernemer

    Kuppens Management logo
Bekijk vacatures

Meer artikelen

  1. Joris Bijdendijk: 'Naast Rijks heeft nu ook Wils Michelinster'
  2. Wils van Joris Bijdendijk zet favoriete gerechten van recensenten op de kaart
  1. Restaurant Wils van Joris Bijdendijk wordt restaurant én bakkerij
  2. Joris Bijdendijk opent nieuwe zaak Restaurant Wils
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen