Alles over Zomer

Kookvideo's: zomerse gerechten van topchefs

Kookvideo's: zomerse gerechten van topchefs

De zomer is in volle gang en de temperatuur buiten stijgt tot ongekende hoogtes. Toch wordt er in de keukens van de restaurants flink gebuffeld. Door...

Koude koffie en koude thee doen het goed op warme dagen - 25 zomerse recepten

Koude koffie en koude thee doen het goed op warme dagen - 25 zomerse recepten

Op zomerse terrasdagen met warm weer doen koude varianten van koffie en thee het extra goed. Misset Horeca zet een paar verrassende voorbeelden van...

45 verkoelende koffievarianten voor een zomerse koffiekaart

45 verkoelende koffievarianten voor een zomerse koffiekaart

Met de zomervakantie én mooi weer in aantocht is het hoog tijd om de koffiekaart zomerklaar te maken. We zetten liefst 45 koude koffievarianten op...

Jaap Scholte is risicodeskundige bij ABN AMRO Verzekeringen: ‘Zorg dat je personeel weet hoe ze veilig kunnen werken.’

De zomer: hoogseizoen voor risico's in de horeca

Eindelijk zomer. Tijd om zorgeloos op een terrasje te zitten. Voor jou als horecaondernemer is dit seizoen allesbehalve zorgeloos. Risicodeskundige...

Horeca is helemaal klaar voor Oranjezomer

Horeca is helemaal klaar voor Oranjezomer

De horeca is goed voorbereid op de sportzomer. Dat blijkt uit de enorme stijging van online drukkerij Reclameland. De eerste vijf maanden van dit...

Negen recepten van zomercocktails voor op het horecaterras

Negen recepten van zomercocktails voor op het horecaterras

Eindelijk lijkt het mooie weer in aantocht te zijn en stromen de terrassen weer vol. Reden genoeg om alvast de zomer in te luiden met een paar frisse...

Tips van bbq-experts: 'Leer omgaan met de hitte en neem de tijd'

Tips van bbq-experts: 'Leer omgaan met de hitte en neem de tijd'

Barbecueën is 'een waanzinnig mooie manier om vlees, vis en groente te garen', vinden Chris Naylor, chef-kok van Restaurant Vermeer en Nederlands...

Kookvideo Thomas van Santvoort: kabeljauw, paling en schorseneren

Kookvideo Thomas van Santvoort: kabeljauw, paling en schorseneren

Thomas van Santvoort vierde onlangs met een 'feestweek' het 5-jarig bestaan van zijn Flicka. Al in het eerste jaar waardeerde Michelin het restaurant...

Mosselrecepten: traditioneel seafood wordt hip streetfood

Mosselrecepten: traditioneel seafood wordt hip streetfood

Geen traditionele mosselpan, maar streetfood met mosselen om ook de jonge doelgroep mee aan te spreken. Drie mosselrecepten op een rij.

5x kleurrijke zomercocktails

5x kleurrijke zomercocktails

Felrood, sprankelend blauw of stralend oranje. De Kuyper geeft recepten van zomercocktails prijs. 'Vijf kleurrijke 'good mood cocktails'.'