
Misset Horeca lanceert nieuw kennisevenement: het Misset Horeca...
Misset Horeca zet het succes van jou als horecaondernemer centraal in een nieuw kennisevenement: het Misset Horeca Ondernemersfestival. Een dag lang...
Misset Horeca zet het succes van jou als horecaondernemer centraal in een nieuw kennisevenement: het Misset Horeca Ondernemersfestival. Een dag lang...
Een personeelsplanning maken voor je restaurant, hotel of café kan een hele puzzel zijn. Wie rooster je wanneer in? Wat is een goede bezetting? Wat...
Hoe de arbeidsmarkt er ook uit ziet, je kunt altijd in een situatie terechtkomen waarin je van bepaalde medewerkers af wil. Ze lopen de kantjes ervan...
Geen onderwerp dat meer besproken wordt in de horeca dan het personeel. Aannemen van horecapersoneel, behouden, en belonen. In dit artikel bundelt...
Kamp je met een lastig vervulbare vacature? Er is een alternatieve manier van werven: via LinkedIn Recruiter. Jasper Magis haalt er goede resultaten...
Jasper Scholten is millennial-expert en weet als geen ander wat er nodig is om een beter werkklimaat met, door en voor millennials te creëren. Op de...
Omdat de vijver met personeel in de horeca leeg is, moet je anders naar de arbeidsmarkt kijken. Rudy Gommans van De Heere van Meijel in Meijel won...
Hoewel het aantal vacatures in de horeca in het derde kwartaal met ruim 10 procent is gedaald ten opzichte van een jaar eerder, blijft het aantal...
Horecapersoneel dat bij je in dienst is heeft een contract, ook wel arbeidsovereenkomst, voor bepaalde of onbepaalde tijd. Daarnaast zijn er legio...
Het Nederlands Horeca Gilde (NHG) heeft met een andere cao-partner een nieuwe horeca-cao afgesloten.
Tot 2023 gold een lage WW-premie voor een horecawerknemer die de beroepsbegeleidende leerweg (BBL) volgt en een arbeidsovereenkomst heeft met...
Welke soorten (bijzonder) verlof zijn er in de horeca en welke komen (deels) voor rekening van de medewerker?
DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station biedt medewerkers verschillende onlineprogramma’s aan die helpen bij de mentale gezondheid.
De arbeidsmarkt in de horeca is krap. Daarmee vertellen we niets nieuws. Misset Horeca bundelt tips om goed horecapersoneel te behouden. Het gaat van...
De waarde van goede en betrokken medewerkers is in deze markt van krapte overduidelijk. Steeds meer ondernemers willen voorkomen dat mensen weggaan...
Met het prangende personeelstekort in de horeca is het lastig om nieuwe medewerkers te vinden. Welke creatieve oplossingen vonden ondernemers om...
Een ontslagprocedure laat niemand onberoerd. Werkgever en horecawerknemer raken vaak verwikkeld in een langdurig en kostbaar traject waarbij de...
Maaltijdbezorgplatform Thuisbezorgd.nl heeft het arbeidscontract van een van zijn bezorgers beëindigd, nadat hij een kritisch artikel plaatste over...
Uitzendkrachten krijgen nog steeds vaak geen transitievergoeding als ze hun baan zijn kwijtgeraakt, terwijl ze daar wel recht op hebben, meldt...
De eigenaar van een Indonesisch restaurant moet een schadevergoeding betalen aan zijn voormalige chef-kok van ruim 8.000 euro - plus 6.000 euro aan...
Per 1 januari 2023 is Mark Mollen (39 jaar, foto) algemeen directeur van werkgeverspartner Please. Hij trad in 2020 in dienst als financieel...
Een werknemer met geldproblemen heeft impact op het bedrijf. Zorgen over schulden kunnen leiden tot productiviteitsverlies en ziekteverzuim....
Om de personeelsplanning rond te krijgen is vaak een lastige puzzel. En er ontbreken vaak stukjes. Vijf ondernemers en managers vertelden eerder aan...
Je chef-kok heeft het coronavirus opgelopen, de dochter van de bedrijfsleider is besmet of iemand wil niet werken omdat hij bang is om in je...