
Datum gidslancering Gault&Millau 2023
De Gault&Millau gidslancering 2023 vindt plaats op maandag 13 februari om 12.00 uur in Tivoli Vredenburg in Utrecht.
De Gault&Millau gidslancering 2023 vindt plaats op maandag 13 februari om 12.00 uur in Tivoli Vredenburg in Utrecht.
Driesterrenrestaurant Inter Scaldes gaat na de zomer over in nieuwe handen. De Nederlandse chef Jeroen Achtien verruilt zijn tweesterrenrestaurant in...
Diego Buik gaat zijn Diego’s Restaurant in Rotterdam vernieuwen. Na ruim acht jaar burgers is hij er naar eigen zeggen aan toe om weer de kok te zijn...
Bekijk hier de stijgers uit de Gault&Millau gids van 2022. De hoogste stijgers zijn Pieters Restaurant in Bergambacht en Hunker in Sittard met ieder...
Bekijk nu op Missethoreca.nl alle nieuwkomers uit de Gault&Millau gids van 2022. Hoogste nieuwkomer is Brut 172 van Hans Wolde in Reijmerstok.
Sterchef Servais Tielman staat maandag 14 maart vol trots bij de awards van Gault&Millau 2022. Zijn sterrestaurant Beluga Loves You in Maastricht...
Syrco Bakker werd maandag 14 maart bekroond tot Chef van het jaar. Na ontvangst van de award sprak Misset Horeca de chef van tweesterrenrestaurant...
Robin van de Bunt is door Gault&Millau verkozen tot Jonge topchef van het jaar 2022. Hij kreeg de prijs op de verjaardag van zijn overleden vader en...
Tommy den Hartog, chef en eigenaar van Restaurant 273 in Utrecht, is bekroond met de prijs-plezier award van Gault&Millau 2022. Hij draagt hem op aan...
Niels van Zijl (26) is New chef on the block 2022 van Gault&Millau. De chef van restaurant DeZusters in Maarssen is trots op de erkenning. ‘We hebben...
Syrco Bakker van tweesterrenrestaurant Pure C in Cadzand is maandag 14 maart door Gault&Millau verkozen tot Chef van het Jaar 2022.
Restaurantgids Gault&Millau heeft Robin van de Bunt (28) van sterrestaurant De Leuf in Ubachsberg verkozen tot Jonge topchef van het jaar 2022. Van...
Nadine Mögling van restaurant Bij Jef uit Den Hoorn op Texel is door restaurantgids Gault&Millau verkozen tot Gastvrouw van het Jaar 2022. Dit is...
Restaurantgids Gault&Millau heeft het restaurant van Tommy den Hartog, Restaurant 273, verkozen tot Prijs-plezier restaurant van het jaar 2022. Dit...
Het tweesterrenrestaurant Brut172 van Hans van Wolde in Reimerstok is met 17,5 punten de Hoogste nieuwkomer in Restaurantgids Gault&Millau 2022. Dit...