nieuws

Deal Ron Blaauw en Hoefslagman rond

Restaurant

Vincent van Riet gaat per 1 oktober het team van restaurant Ron Blaauw versterken. Hij gaat daar naast maitre Stephan Knecht aan de slag.

Deal Ron Blaauw en Hoefslagman rond

Topkok Blaauw zegt zeer content te zijn met de komst van Van Riet. ‘Ik ken hem vanuit Vermeer. Een echte vakman.’ Ook Knecht heeft eerder met Van Riet samengewerkt en is volgens Blaauw blij met zijn komst.

In eerste instantie zal Van Riet tweede man worden naast Knecht. Blaauw: ‘We zitten nu al elke dag ramvol. Met de drukke kerstperiode in aantocht is er genoeg te doen voor twee goeie vakmensen.’

Ook Van Riet is blij met de uitkomst: ‘Het is een hartstikke mooi bedrijf. Ik ben blij dat er nu zekerheid is. Ik ben een echte restaurantman en heb er enorm veel zin in.’

De Hoefslag

Van Riet is afkomstig van De Hoefslag in Bosch en Duin waar hij kort geleden vetrok na onenigheid met de nieuwe eigenaar, Johan Neppelenbroek.

Ook chef-kok Andrès Delpeut is weg bij het befaamde eethuis in Bosch en Duin wegens ruzie met Neppelenbroek. Ook hij is in gesprek met Blaauw. Daarover konden beide partijen nog geen uitsluitsel geven, omdat ze nog in onderhandeling zijn.

Delpeut zegt geen haast te hebben en af te wachten op een goede afhandeling met De Hoefslag. Hij heeft nog geen tweede gesprek gehad met Blaauw over een mogelijke transfer naar HME Group. Wel laat Delpeut weten dat een terugkeer naar De Hoefslag er in zijn ogen niet in zit.

Zie ook:

Reageer op dit artikel