nieuws

Ronald Tausch ruilt Librije’s Atelier in voor cruiseschip

Restaurant

Ronald Tausch vertrekt als chef-kok van Librije’s Atelier in Zwolle. De tweelingbroer van Thérèse Boer gaat aan de slag voor cruisebedrijf Holland America Line. Zijn zwager Jonnie Boer is culinair adviseur voor HAL.

Ronald Tausch ruilt Librije’s Atelier in voor cruiseschip

De 40-jarige Tausch was begin juli negen dagen actief op het cruiseschip MS Rotterdam voor het geven van kookworkshops en kookdemonstraties. Dat beviel van beide kanten zo goed, dat Tausch is aangesteld als alternative dining room chief.

Donderdag 13 oktober begint Tausch aan zijn eerste tocht van Pireaus via Rome en Venetië naar Athene. Tausch gaat tijdens de cruisetrip kooksessies verzorgen, die sinds zijn demonstratie in juli door de directie als vast onderdeel van een reis zijn benoemd.

Ronald Tausch werkte totaal net een jaar als chef-kok voor Librije’s Atelier. Daarvoor runde hij jarenlang samen met Alwin Houwing restaurant Linnen in Oisterwijk.

Bij Librije’s Atelier wordt Jenneke Boer de opvolger van Tausch. Boer werkt sinds 1 januari 2011 als souschef bij Librije’s Atelier. Daarvoor was souschef bij Landgoed Lauswolt in Friesland. Boer is vanaf 10 oktober begonnen in haar nieuwe rol en zal op 9 november een kennismakingsles geven aan genodigden.

Reageer op dit artikel