1. Waarom Het Oude Dykhuys al een halve eeuw bestaat en iedereen er zo lang werkt
  2. GesponsordVerleid gasten tot het nemen van een dessert
  3. Mycelium is een veelzijdig product: gaan we het ook terugzien in de Nederlandse horeca?
  4. Van sterrenrestaurants naar coffeeshop: Chef Pim maakte de overstap
  5. Jacob-Jan Boerma opent 'pretentieloze toptent' met Tijn Verstappen
  6. Gijs Kemmeren, Peter Bogema en Luca Carli benoemd tot New Chefs on the Block
  7. De Jonge Chef van het Jaar Gault&Millau staat in de keuken van Merlet
  8. Rotterdamse tweesterrenchef uitgeroepen tot Ambachtsman van het Jaar Gault&Millau
  9. Dit is de New Chef on the Block 2025 van Gault&Millau 2025
  10. Best Dutch Chef Abroad is voor duurzame chef-kok in Thailand
  11. Vooruitblik op gidslancering Gault&Millau: 'We zien enorm veel nieuwe aanwas'
  12. Sterrenrondrit maakt toekomstige chefs warm voor het vak
  13. Michelin voegt acht nieuwe restaurants toe: inspecteurs naar stad, wadden en zuiden
  14. GesponsordDe nieuwe Debic Cheesecake 'van taart tot in een glaasje'
  15. GesponsordDe onderscheidende kwaliteit van Irish Grass Fed Beef
  1. Nieuwe executive chef Kasteel Engelenburg
  2. 5000 euro voor dreigende leerling-kok die ontslag aanvocht
  3. Restaurant Fabuleux van chef Johan Busio, met vermelding bij Michelin, te koop gezet
  4. JRE-Nederland deelt jaarlijkse awards uit
  5. Beste groentechef van België kookt bij Bolenius** in Amsterdam
  6. Dertien Nederlandse chefs bij wereldtop, volgens The Best Chef Awards
  7. Hoe run je een restaurant in je eentje? 'Van de mise-en-place tot de afwas, al 25 jaar lang'
  8. Zilver en Sustainability Award voor Nederland op Global Chef Challenge
  9. Cas Pikaar zet sterrestaurant te koop: 'Wil laagdrempeliger worden'
  10. Bistro Two uit Roermond winnaar Gramona Amuse Wedstrijd
  11. Dit zijn de kersverse New Chefs on the Block: talenten met persoonlijkheid
  12. Groningse News Cafe serveert Beste nacho's van Nederland
  13. Lars Drost wordt de nieuwe chef bij Celest in Zalmhaventoren in Rotterdam
  14. GesponsordMeer dan smaak: Verstegen vernieuwt assortiment voor de professionele keuken
  15. Restaurant 1857* dolblij met eerste Michelinster: 'Vieren met veel champagne'