1. Joris Bijdendijk over strategie, het aannemen van tandartsen en zijn rol als chef: 'Het is géén marketing'
  2. Casimir Evens en Lotte Bloem openen bistro, boetiekhotel en wijnbar tegenover Odille*
  3. Brits restaurant zet alles op alles voor derde Michelinster: grote verbouwing volgt direct na ceremonie
  4. Chef Willem-Pieter van Dreumel verlaat Koninklijk Huis voor een nieuwe uitdaging
  5. Topchefs nemen keuken van Eveline Wu over: François Geurds heeft de primeur
  6. De film die Gault&Millau maakte als eerbetoon aan De Librije is nu te zien
  7. Waarom Het Oude Dykhuys al een halve eeuw bestaat en iedereen er zo lang werkt
  8. GesponsordVerleid gasten tot het nemen van een dessert
  9. Mycelium is een veelzijdig product: gaan we het ook terugzien in de Nederlandse horeca?
  10. Van sterrenrestaurants naar coffeeshop: Chef Pim maakte de overstap
  11. Jacob-Jan Boerma opent 'pretentieloze toptent' met Tijn Verstappen
  12. Gijs Kemmeren, Peter Bogema en Luca Carli benoemd tot New Chefs on the Block
  13. De Jonge Chef van het Jaar Gault&Millau staat in de keuken van Merlet
  14. Rotterdamse tweesterrenchef uitgeroepen tot Ambachtsman van het Jaar Gault&Millau
  15. Dit is de New Chef on the Block 2025 van Gault&Millau 2025
  1. Best Dutch Chef Abroad is voor duurzame chef-kok in Thailand
  2. Vooruitblik op gidslancering Gault&Millau: 'We zien enorm veel nieuwe aanwas'
  3. Sterrenrondrit maakt toekomstige chefs warm voor het vak
  4. Michelin voegt acht nieuwe restaurants toe: inspecteurs naar stad, wadden en zuiden
  5. GesponsordDe nieuwe Debic Cheesecake 'van taart tot in een glaasje'
  6. GesponsordDe onderscheidende kwaliteit van Irish Grass Fed Beef
  7. Nieuwe executive chef Kasteel Engelenburg
  8. 5000 euro voor dreigende leerling-kok die ontslag aanvocht
  9. Restaurant Fabuleux van chef Johan Busio, met vermelding bij Michelin, te koop gezet
  10. JRE-Nederland deelt jaarlijkse awards uit
  11. Beste groentechef van België kookt bij Bolenius** in Amsterdam
  12. Dertien Nederlandse chefs bij wereldtop, volgens The Best Chef Awards
  13. Hoe run je een restaurant in je eentje? 'Van de mise-en-place tot de afwas, al 25 jaar lang'
  14. Zilver en Sustainability Award voor Nederland op Global Chef Challenge
  15. Cas Pikaar zet sterrestaurant te koop: 'Wil laagdrempeliger worden'