Alles over Chef-kok

Topkoks lovend over frisse biologische room 'Dit past echt bij mijn kookstijl'
Chef-koks die gasten over hun biologische producten vertellen, benoemen vaak met trots het vlees, de vis of groenten. De volgende stap is om álles in...

Italiaanse smaakmakers: Jeroen de Zwart geeft inspiratie
We stappen in de wereld van Italiaanse keuken terwijl we spreken met Jeroen de Zwart, chef-kok en culinair adviseur. Hij neemt ons mee op een korte...

Jaimie van Heije stopt, maar niet voor lang
Jaimie van Heije kondigde afgelopen maand aan per 1 augustus te stoppen met zijn restaurant in Ouderkerk aan de Amstel. Misset Horeca sprak met hem...

Janeth Rodriguez nieuwe executive chef Amsterdam Marriott
Het Amsterdam Marriott Hotel verwelkomt Janeth Rodriguez als nieuwe executive chef. Rodriguez verruilt de Bahamas voor Nederland, waar zij binnen het...

Jonathan Zandbergen start nieuw concept
Cheffd Atelier in Schoorl is het nieuwe concept van sterchef Jonathan Zandbergen van restaurant Merlet*. Een chef's table-restaurant in Japanse stijl...

Naam beroemd schilderij Van Gogh aangepast na correctie door chefkok
Na een ontdekking van chef Ernst de Witte van Restaurant Feu in Utrecht heeft het Van Gogh Museum in Amsterdam de naam van een beroemd schilderij van...

Vijf manieren om wél op te vallen met asperges
Het aspergeseizoen gaat binnenkort weer van start. Asperges zijn een mooi en lekker product om een speciaal, tijdelijk menu mee te maken. Maar hoe...

Marijn van de Worp (ex-Fizzy) verder als chef bij bekend wellnesshotel
Marijn van de Worp en zijn partner Yasmina El Azzouzi moesten begin dit jaar de deuren van hun restaurant Fizzy in Epe sluiten. En nu heeft Van de...

Sluitingen, verhuizingen, transfers: wat gebeurde er dit Michelinjaar?
De presentatie van de Michelingids vindt dit jaar plaats op maandag 24 april 2023. Een chefswissel, (tijdelijke) sluiting, conceptwijziging, of...

Culinair boegbeeld Paul Fagel: 'Ik heb zeven crisissen doorstaan'
Paul Fagel beëindigde precies 10 jaar geleden zijn carrière als chef-kok met de verkoop van Het Arsenaal in Naarden. In dat restaurant blikken we met...