1. Marcel Bonda nieuwe chef de cuisine bij Ron Gastrobar Amsterdam
  2. Binnenkijken bij brasserie Wijnen in Bladel: van pannenlamp tot personeel
  3. Slimme samenwerking tussen horeca in Nijmeegse Bloemerstraat
  4. Sebastiaan Pals nieuwe chef-kok Landgoed de Uitkijk
  5. Bij restaurant Eeuwen kookt chef David Ordonez altijd vanuit het beste product
  6. Emotionele reacties op overlijden Jonnie Boer: 'Hij wilde overal het mooiste van maken'
  7. Luca Carli (26) van Reverie over route naar eigen zaak: 'Ik doe het anders dan mijn leermeesters'
  8. Restaurant Nev onderneemt op Stratumseind: oude en nieuwe horeca komen samen
  9. Aziatische horeca stapt naar rechter om schrappen specifieke functie-eisen Aziatische koks
  10. Restaurant Nommos bij Beekse Bergen opent deuren voor iedereen
  11. Joris Bijdendijk over strategie, het aannemen van tandartsen en zijn rol als chef: 'Het is géén marketing'
  12. Casimir Evens en Lotte Bloem openen bistro, boetiekhotel en wijnbar tegenover Odille*
  13. Brits restaurant zet alles op alles voor derde Michelinster: grote verbouwing volgt direct na ceremonie
  14. Chef Willem-Pieter van Dreumel verlaat Koninklijk Huis voor een nieuwe uitdaging
  15. Topchefs nemen keuken van Eveline Wu over: François Geurds heeft de primeur
  1. De film die Gault&Millau maakte als eerbetoon aan De Librije is nu te zien
  2. Waarom Het Oude Dykhuys al een halve eeuw bestaat en iedereen er zo lang werkt
  3. GesponsordVerleid gasten tot het nemen van een dessert
  4. Mycelium is een veelzijdig product: gaan we het ook terugzien in de Nederlandse horeca?
  5. Van sterrenrestaurants naar coffeeshop: Chef Pim maakte de overstap
  6. Jacob-Jan Boerma opent 'pretentieloze toptent' met Tijn Verstappen
  7. Gijs Kemmeren, Peter Bogema en Luca Carli benoemd tot New Chefs on the Block
  8. De Jonge Chef van het Jaar Gault&Millau staat in de keuken van Merlet
  9. Rotterdamse tweesterrenchef uitgeroepen tot Ambachtsman van het Jaar Gault&Millau
  10. Dit is de New Chef on the Block 2025 van Gault&Millau 2025
  11. Best Dutch Chef Abroad is voor duurzame chef-kok in Thailand
  12. Vooruitblik op gidslancering Gault&Millau: 'We zien enorm veel nieuwe aanwas'
  13. Sterrenrondrit maakt toekomstige chefs warm voor het vak
  14. Michelin voegt acht nieuwe restaurants toe: inspecteurs naar stad, wadden en zuiden
  15. GesponsordDe nieuwe Debic Cheesecake 'van taart tot in een glaasje'