nieuws

Barbecueën op driesterrenniveau

Restaurant

Het thuisconcept Mnu, waarin driesterrenchefs Sergio Herman en Peter Goossens met de Nederlandse chef in Vlaanderen Roger van Damme samenwerken, is uitgebreid met een luxe barbecuebox.

Barbecueën op driesterrenniveau

Voor €200,- krijgt de thuiskok een doos vol ingrediënten bezorgd, waarmee hij voor vier personen op de barbecue aan de slag kan. In de box niet alleen vlees en vis, maar ook brood en toebehoren, salades en een dessert.

Mnu werd vorig jaar gelanceerd als denktank van de drie topchefs, en begon met een ‘gewone’ thuismaaltijd. De basis en productiekeuken van Mnu staat in Aalst, België. Ook bedient het bedrijfje voornamelijk Belgische klanten, maar bezorgt ook in Nederland.

De chefs achter Mnu zijn Sergio Herman van driesterrenzaak Oud Sluis in Sluis, de Vlaamse Peter Goossens van Hof van Cleve in Kruishoutem – eveneens drie sterren – en Roger van Damme, voormalig wereldkampioen desserts en eigenaar van Het Gebaar in Antwerpen. Van Damme is opgegroeid in Sluis, maar verruilde de thuisstad van Sergio Herman voor Vlaanderen.

De Mnu barbecuebox is slechts op een beperkt aantal dagen in de zomer beschikbaar.

Reageer op dit artikel