nieuws

Harold Hamersma selecteert wijnen Palazzo

Restaurant

Palazzo heeft voor het nieuwe seizoen een samenwerking gesloten met Harold Hamersma voor de selectie van wijnen en de meest optimale wijn/spijscombinaties. Het wijnarrangement wordt samengesteld op basis van het viergangenmenu van chef-kok Herman den Blijker.

Harold Hamersma selecteert wijnen Palazzo

Het culinaire theater Palazzo start 7 november 2010 tot 28 februari 2011. Hamersma heeft twee wijnarrangementen samengesteld die in beide gevallen bij de gerechten passen. Daarnaast heeft hij ook de wijnkaart opgesteld.

Verder gaat Palazzo een intensieve samenwerking aan met Hamersma betreffende arrangementen voor het bedrijfsleven, waarbij hij in de middag speciale wijnproeverijen en andere wijn-events organiseert in Palazzo.

‘Als je wordt gevraagd om wijnen uit te zoeken bij een prachtinitiatief als Palazzo en bij gerechten van een fenomeen als Herman den Blijker, dan zeg je natuurlijk volmondig ja’, aldus Hamersma.

Harold Hamersma is de wijnjournalist van HP/de Tijd en Het Parool, bedenker en mede-eigenaar van FoodTube.nl en is regelmatig te horen op de radio en te zien op tv. Bovendien is hij schrijver van het boek Wijnreis door mijn lichaam, over de positieve effecten van wijn drinken en De Grote Hamersma 2011, zijn nieuwste, meest veelzijdige wijnkoop-jaargids.

Reageer op dit artikel