nieuws

Restaurant krijgt predikaat ‘hofleverancier

Restaurant

Restaurant ’t Zwaantje in het Limburgse Mook heeft het predikaat ‘hofleverancier’ gekregen. Het bedrijf bestaat 125 jaar. In Nederland komt een bedrijf bij een dergelijk jubileum automatisch in aanmerking om ‘hofleverancier’ te worden.

Restaurant krijgt predikaat ‘hofleverancier

Overigens betekent het predikaat niet dat de koningin daadwerkelijk in ’t Zwaantje komt eten, meldt de Limburgse omroep L1. De titel is een symbolische waardering voor bedrijven die langer dan honderd jaar bestaan.

Op dit moment dragen 384 bedrijven het predikaat, ’t Zwaantje is het derde horecabedrijf op die lijst. Ondernemersechtpaar Ellen en Richard Meeussen zijn verguld met het schildje: ‘Wij zijn bijzonder trots dat we het Koninklijk Wapen en de titel mogen voeren.’

Reageer op dit artikel