nieuws

Weer kluisroof bij Cozy in Heemstede

Restaurant

Bij restaurant Cozy in Heemstede is afgelopen weekend voor de tweede keer dit jaar de gehele kluis gestolen. De schade komt voor het ondernemerspaar zeer ongelegen; ze hebben net een forse investering gedaan om de zaak te herinrichten.

Weer kluisroof bij Cozy in Heemstede

De eerste keer bevatte de kluis van Cozy een geldbedrag van 2500 euro, bij de recente roof is zo’n 2000 euro buitgemaakt. ‘We hebben net een enorme investering van 15.000 euro gedaan voor een nieuw interieur. Dit kunnen we er niet bij hebben’, laat ondernemer Bob Divendal in een e-mail aan de redactie van Missethoreca.nl weten.

Daders

De kluis is in de nacht van vrijdag op zaterdag gestolen. De daders zijn via de balkondeur binnengekomen. ‘Het moet een bekende zijn geweest die de sleutel heeft gekopieerd of de daders hebben zichzelf ingesloten,’ zegt Divendal in de Telegraaf.

Verderop in deze krant vraagt de horecaondernemer zich af of hij het salaris van zijn personeel nog wel op tijd kan betalen. ‘Het was al geen vetpot in de horeca en we zitten nu in de slechtste maanden va het jaar.’