nieuws

Hans van Wolde: ‘We zullen zien wie gelijk krijgt

Restaurant

Lekker 2014 parkeert tweesterrenrestaurant Beluga van Hans van Wolde in haar nieuwe ranglijst op nummer 99. ‘De chef heeft aangekondigd de formule drastisch te wijzigen. Lekker wenst het resultaat daarvan af te wachten voor een definitieve notering volgt,’ aldus hoofdredacteur Annelies Pijper.

Hans van Wolde: ‘We zullen zien wie gelijk krijgt

Hans van Wolde daalt met tweesterrenrestaurant Beluga in Maastricht van 5 naar 99 in de Lekker gids van 2014. In een schriftelijke reactie laat Van Wolde weten het een ‘tactische beslissing’ van Lekker te vinden, ‘maar we zullen zien wie er in de toekomst gelijk krijgt.’

Hij vervolgt: ‘Het gaat tenslotte niet om de ranking, maar om hoe de gast het ervaart. Ik ben heel content en zit lekker in mijn vel, want er is maar één goede zaak, en dat is een volle zaak.’

Van Wolde laat weten geen spijt te hebben van de omschakeling van zijn concept. ‘Wij doen niets tekort aan onze kwaliteiten, integendeel zelfs. We denken met de gast mee, stil staan is achteruit gaan.’

Reageer op dit artikel