nieuws

Nick Bril in race voor Culinaire Persoonlijkheid 2013

Restaurant

Nick Bril, de chef van het nieuwe restaurant van Sergio Herman ‘The Jane’ in Antwerpen, is in de race voor de Belgische prijs ‘Culinaire Persoonlijkheid 2013’. Opmerkelijk is dat het restaurant in Antwerpen de deuren nog moet openen.

Nick Bril in race voor Culinaire Persoonlijkheid 2013

Volgens de nominatie is The Jane nu al het meest gehypete restaurant in jaren. The Jane opent begin 2014 de deuren in Antwerpen en is een restaurant uit de koker van Sergio Herman. Bril gaat er straks de keuken leiden.

Bril moet het opnemen tegen acht andere Belgische horecatoppers waaronder Filip Claeys van De Jonkman, topsommelier Frank Desmedt en de enige vrouwelijke sterrenchef van België, Arabelle Meirlaen.

De winnaar van de Culinaire Persoonlijkheid 2013 wordt bepaald door het aantal stemmen dat ze krijgen. Er kan tot 2 november worden gestemd via een speciale website. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens HorecaExpo 2013, die van 17 tot en met 21 november wordt gehouden in Gent.

Reageer op dit artikel