nieuws

Ongeloof bij Syrco Bakker over score Pure C in Lekker

Restaurant

Pure C in Cadzand waar chef Syrco Bakker de scepter zwaait, dendert dit jaar de top 10 van Lekker binnen. Het sterrestaurant van Sergio Herman stijgt van 23 naar nummer 10. ‘Heel blij! Ongelooflijk zo snel dat het gaat. We zijn nog maar 3,5 jaar open en dan zo’n score,’ zegt Bakker tegen Missethoreca.nl.

Ongeloof bij Syrco Bakker over score Pure C in Lekker

‘Leuk wakker worden,’ omschrijft Syrco Bakker (28) zijn begin van de dag op 21 oktober. De dag dat Lekker 2014 bekendgemaakt werd. ‘Via social media hoorde ik van onze top 10 notering. ‘Ik ben er heel blij mee. Maar onze gasten bevestigen ons al dagelijks dat het goed gaat met Pure C. Het concept slaat aan. Het is druk in de zaak en daardoor kunnen we continu stappen vooruit maken.’

De chef vervolgt: ‘Maar we zijn er nog lang niet. Ik wil er de komende tijd alles uit halen wat er in zit. We gaan met deze score niet achterover leunen. We gaan heel hard en heel snel, maar we zijn nog niet waar we naar toe willen.’

Syrco Bakker vervolgt: ‘Afgelopen jaar is onze keuken verbouwd en vergroot. Dat komt de kwaliteit op het bord ook ten goede. Een goedlopende zaak is de basis om stappen vooruit te maken. En die gaan we ook komend jaar nog maken. Zo wordt bijvoorbeeld het hotel waarin Pure C zit grondig verbouwd.’

‘De tiende plek is een mooie beloning voor het harde werk tot nu toe. Natuurlijk niet alleen voor mij, maar voor het hele team van Pure C’, besluit Syrco Bakker.

Reageer op dit artikel