nieuws

Sergio Herman noemt nieuwe zaak The Jane

Restaurant

Het nieuwe restaurant in Antwerpen van driesterrenchef Sergio Herman en zijn rechterhand Nick Bril is omgedoopt tot The Jane. De zaak in Antwerpen ging door het leven als La Chapelle.

Sergio Herman noemt nieuwe zaak The Jane

The Jane wordt de naam van het nieuwe restaurant van Sergio Herman en Nick Bril in Antwerpen. Het restaurant had de werktitel La Chapelle, naar de locatie in een kapel van een voormalig militair hospitaal. De food- en cocktailbar die in hetzelfde restaurant zit, gaat The Upper Room Bar heten. In deze bar zullen naast cocktails ook kleine en snelle gerechten geserveerd worden. Deze worden achter de bar bereid. Eind januari 2014 is de opening gepland.

Naam van een vrouw

De laatste hand wordt nu gelegd aan The Jane, dat gevestigd is in een voormalig militair hospitaal in Antwerpen. Het driesterrenrestaurant van Sergio Herman in Sluis, Nederland, sluit in december van dit jaar haar deuren.

Nick Bril, straks verantwoordelijk voor de keuken van The Jane over de nieuwe naam: ‘Vanaf het eerste moment wisten we dat het restaurant een vrouwennaam moest krijgen. Maar we wisten nog niet welke. Jane is de naam van een fictieve vrouw die dezelfde eigenschappen heeft als ons restaurant. Sensueel, spannend en chic.

Op dit moment kan er nog niet worden gereserveerd voor The Jane. ‘De reserveringen gaan pas open als de exacte openingsdatum vaststaat’, aldus Sergio Herman.

Reageer op dit artikel