nieuws

Eerste rijdend tramrestaurant naar Nederland

Restaurant

In Den Haag wordt hard gewerkt aan de ombouw van een tram tot rijdend restaurant. Terwijl de tram langs bezienswaardigheden in Den Haag en Scheveningen rijdt, nuttigen gasten een viergangendiner met eventueel wijnarrangement. Restaurant Hoftrammm is het eerste rijdende restaurant in een tram in Nederland.

Eerste rijdend tramrestaurant naar Nederland

Initiatiefnemer Bobby van Galen verwacht dat de tram in februari 2014 zal gaan rijden. Er loopt een Crowdfunding actie en 53 procent van het benodigde geld is binnen. ‘Maar restaurant Hoftrammm gaat zeker rijden,’ zegt Van Galen tegen Misset Horeca.

Van Galen werkte jarenlang in de horeca en deed zijn idee voor een rijdend restaurant op tijdens een wereldreis enkele jaren geleden. De gemeente Den Haag en vervoersmaatschappij HTM hebben hun toestemming voor het rijdende restaurant inmiddels gegeven.

Reageer op dit artikel