nieuws

Dick Middelweerd kookt in pop-up restaurant Guus Meeuwis

Restaurant

Dick Middelweerd van De Treeswijkhoeve** in Waalre gaat in februari vier dagen koken in pop-up restaurant Gustaaf in Tilburg. Het restaurant maakt onderdeel uit van het twintigjarig jubileum van Guus Meeuwis, dat de zanger in 2015 viert.

Dick Middelweerd kookt in pop-up restaurant Guus Meeuwis

Restaurant Gustaaf gaat met vaste menu’s werken voor lunch en diner, die Middelweerd en Meeuwis samen gaan bedenken. Ook zal de zanger zelf in de keuken staan.

De winst die met het tijdelijke restaurant gegenereerd wordt, zal aan een nog te bepalen goed doel geschonken worden. Gustaaf opent van 5 tot en met 8 februari in Tilburg. De exacte locatie wordt nog bekendgemaakt, staat op de site van De Treeswijkhoeve.

Rock-‘n-Roll chef

‘Een eigen restaurant is al heel lang een wens van me’, zegt Meeuwis, die in 2015 twintig jaar geleden doorbrak met het nummer ‘Het is een nacht’. Hij zegt heel trots te zijn dat ‘rock-‘n-roll chef’ Middelweerd – zoals Meeuwis hem noemt in een filmpje over Gustaaf – bereid is om hem vier dagen te vertellen wat hij mag doen in de keuken.

Reageer op dit artikel