nieuws

Kranenborg en Van Oostenbrugge van start met Le Big Fish

Restaurant

Robert Kranenborg, Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot zijn gestart met Le Big Fish in de Foodhallen in Amsterdam. ‘Wij bieden traditionele visgerechtjes, zonder pretenties, met moderne technieken bereid,’ zegt Van Oostenbrugge.

Kranenborg en Van Oostenbrugge van start met Le Big Fish

Het menu van Le Big Fish in de Foodhallen in Amsterdam wordt bepaald door de vangst van de dag. ‘We serveren crispy steamed burgers en soepen met pit. Soepen die nu op het menu staan zijn de Mediterraanse vissoep en de Thaise vissoep, beide zes euro per portie.

De chefs noemen het zelf een eetkraampje; Le Big Fish heeft een oppervlakte van ongeveer 15 vierkante meter met rondom zicht op de kookapparatuur. Zondag 26 oktober  is het eetkraampje van start gegaan. Overige horecaconcepten in de Foodhallen waren al eerder geopend.

In De Foodhallen in Amsterdam zitten 21 horecaconcepten met drie centrale bar-units. Naast Le Big Fish zit in de Foodhallen ook Jord Althuizen en Marcus Polman met The Rough Kitchen, Meneer Temaki, Maza, een stand met Vietnamees streetfood, patisserie, vegetarische gerechten en een pizza-outlet.

Reageer op dit artikel