nieuws

Topsommeliers ‘terug op het nest’ bij Cordial

Restaurant

Topsommeliers zoals Ruben Kwakman, Martijn Verkerk, Michael Daals en Peter-Paul Kleiss geven samen met Roy Pelgrim, al zestien jaar gastheer/sommelier van sterrestaurant Cordial in Oss, een Terug op het Nest-diner. Tijdens het Terug op het Nest-diner serveren zij hun favoriete wijnen.

Topsommeliers ‘terug op het nest’ bij Cordial

‘Wat is er leuker dan kennis overbrengen en bijdragen aan het succes van een ander?’ Roy Pelgrim is al zestien jaar gastheer/sommelier van Restaurant Cordial. Hij was en is de mentor van tal van wijnspecialisten in de tophoreca.

‘Onze vasten gasten kennen ze nog wel; Ruben Kwakman (Parkheuvel, Nederlands Kampioen 2014), Martijn Verkerk (NK 2010), Michael Daals (Talent GM 2008), Peter-Paul Kleiss (Talent GM 2012) en Richelle van Gemert, nu sommelière van Cordial,’ schrijven Miriam en Jelle van Gangelen, eigenaren van Cordial.

‘Tijdens ons speciale wijn-spijs diner ‘Terug op het nest’ zijn ze allen aanwezig om hun favoriete wijnen te presenteren. Onze chef-kok Joost Verhoeven serveert er passende gerechten bij.’

Het Terug op het Nest-diner is maandag 1 december. De all-in prijs voor het vijfgangendiner inclusief aperitief, wijnen en koffie/thee is 150 euro.

Reageer op dit artikel