nieuws

Paul van Beek gaat door met failliet Stadspaviljoen

Restaurant

Paul van Beek, eigenaar van vier De Bengel-restaurants, gaat door met het eerder deze maand failliet verklaarde Stadspaviljoen in Eindhoven. Op zaterdag 13 december gaat de zaak weer open. Het wordt een grill-restaurant.

Paul van Beek gaat door met failliet Stadspaviljoen

Het Stadspaviljoen in het Stadswandelpark in Eindhoven wordt geen De Bengel-restaurant. Van deze formule heeft Paul van Beek al vier zaken. ‘Deze zaak in Eindhoven krijgt een eigen identiteit, inclusief ruimte voor het verenigingsleven. Naast het restaurant hoopt Van Beek (45) ook dat het Stadspaviljoen borrels, feesten en partijen gaat herbergen.

De nieuwe exploitant zegt in regionale media ‘altijd gecharmeerd te zijn geweest van het Stadspaviljoen’. ‘Met De Bengel kwam ik hier in het park voor Eindhoven Culinair. Deze zaak heeft een geweldig terras in het park en dat allemaal middenin de stad.’

Paul van Beek heeft al vier restaurants in de regio. De Bengel zit in Eindhoven, Nuenen, in Veldhoven en in Eersel. Deze laatste vestiging is tevens hotel.

Ongeveer 10 partijen toonden volgens de curator interesse in het failliete horecabedrijf. Het Stadspaviljoen bestaat al 110 jaar en is een begrip in Eindhoven.

Reageer op dit artikel