nieuws

Van Speijk wint Terras Top 100 2015

Restaurant

Restaurant Van Speijk uit Egmond aan Zee is de winnaar van de Terras Top 100 2015. Tijdens een feestelijke uitreiking maandag 6 juli werden ondernemers Arnoud Schimmel en Alexandra Viersma en hun team gehuldigd in het bijzijn van ruim 300 aanwezigen.

Van Speijk wint Terras Top 100 2015

Een prestatie van formaat van Arnoud Schimmel en Alexandra Vliersma. Samen met hun team van Restaurant Van Speijk hebben ze dit jaar het beste terras van Nederland. De mystery-rapporten zijn lyrisch en de hoofdjury unaniem: beter dan dit wordt het niet.

Oprechte vriendelijkheid
Van Speijk staat al jaren in deze top-100 en ook nu bewijst het Egmondse bedrijf waarom. De aankleding van het terras en de medewerkers, de oprechte vriendelijkheid waarmee elke gast aangesproken wordt, het straalt professionaliteit en oprechte gastvrijheid uit.

Altijd open
Van Speijk is elke dag van het jaar open, van 10.00 uur tot sluit, tot de laatste gast weg is. Het mag dan een strandzaak zijn, ook in de winter draait de zaak door. Kookclubs worden aangeschreven, het terras blijft open en dat zorgt ervoor dat er bij Van Speijk liefst achttien fulltimers werken.

Uitzicht puur als bonus
Van Speijk zetelt aan het Egmondse strand met een fraai zicht op zee. Het sterke is volgens de jury het feit dat deze zaak zelfs prima zonder zou kunnen. ‘Het uitzicht is een bonuspunt voor een topbedrijf dat haar zaakjes meer dan prima op orde heeft.’

Bekijk hier een fotoreportage van Van Speijk>
Bekijk hier het complete juryrapport van Van Speijk>
Bekijk hier de gehele Terras Top 100 2015>

Reageer op dit artikel