nieuws

Vegetarisch pop-up restaurant in Rotterdam

Restaurant

Na een succesvolle vorige editie, opent vegetarisch pop-up restaurant Vega Pop-up de hele maand oktober in het Westelijk Havengebied in Rotterdam.

Vegetarisch pop-up restaurant in Rotterdam

Vega Pop-up is vijf dagen per week open, op vrijdag en zaterdag verandert de locatie na het diner in een cocktailbar met een dj.

‘Veelal is de vegetarische of veganistische gastbeleving in een regulier restaurant niet om over naar huis te schrijven’, aldus de initiatiefnemers. ‘Een salade geitenkaas, een snelle pasta of een saaie salade zijn de standaard gerechten die gemiddelde eetgelegenheden aanbieden.’

Dat willen ze anders doen, en ze zijn er van overtuigd dat de vegetarische keuken absoluut niet saai hoeft te zijn. ‘Door middel van moderne kooktechnieken, vernieuwende producten en een flink portie creativiteit willen wij aantonen dat het’geitenwollensokken’-imago niet meer van deze tijd is.