nieuws

Duitse stube voor Raymond Prinsen

Restaurant

Raymond Prinsen en Gea Meppelink starten naast Moulin Bistronomie in Borculo met een Duitse stube. Het restaurant krijgt de naam Olliemölle Stube. Op het menu de typisch Duitse gerechten, wijn en bier.

Duitse stube voor Raymond Prinsen

Meppelink  en Prinsen sloten vorig jaar definitief het voormalig sterrestaurant De Stenen Tafel en begonnen op die locatie in april 2015 met Moulin Bistronomie. Nu komt in het pand ernaast dat voorheen van bistro de Olliemölle was, de Olliemölle stube. Het gaat om twee historische panden aan Het Eiland in Borculo met watermolen en terras aan het water.

‘We vonden de Olliemölle altijd al iets Duits hebben’, zegt Gea Meppelink tegen de regionale krant Tubantia. ‘We hebben zelf goede ervaren met Duitse eetcafés. ‘Altijd gezellig, dat ligt ons wel. En dat willen we hier ook graag creeeren: dat mensen Duitse biertjes en Duitse wijnen kunnen drinken, en Schweinehaxe en pretzels eten.’

Een exacte openingsdatum is nog niet bekend. Ergens tussen half november en begin december, schat Meppelink in.

Reageer op dit artikel