nieuws

Jamie’s Italian officieel geopend in Markthal Rotterdam

Restaurant

Jamie’s Italian, het restaurant van de Britse tv-chef Jamie Oliver, heeft maandag 5 oktober officieel haar deuren geopend in de Markthal in Rotterdam. Gasten kunnen er zeven dagen in de week terecht voor ontbijt, lunch en diner.

Jamie’s Italian officieel geopend in Markthal Rotterdam

Na een soft opening eind september is Jamie’s Italian nu dan ook voor het grote publiek toegankelijk in de Rotterdamse Markthal. Een 115-koppig team onder leiding van general manager Alexander Popa en chef kok Alistair Miskimming zal zeven dagen in de week ontbijt, lunch en diner serveren in het restaurant van Jamie Oliver. Het concept betreft een walk-in restaurant met 220 plaatsen.

Internationale franchinse
Jamie’s Italian startte in 2008 in Oliver’s thuisland in Oxford als een samenwerking tussen Jamie Oliver en Gennaro Contaldo, de Italiaanse chef-kok bekend van Oliver’s kookprogramma’s. Inmiddels zijn er zo’n vijftig zaken van de keten. Het merendeel in het Verenigd Koninkrijk, maar ook wereldwijd in onder meer Australië, Rusland en Singapore.

 

Reageer op dit artikel